• detail A mentőcsapat - Blu-ray

A mentőcsapat - Blu-ray

Your price:
10,29 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Záchranáři
Eredeti:
The Rescuers [USA, 1977]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh 2.0, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1
Hosszúság:
78 percek
Videó:
4:3 1.66:1
Igazgatók:
Čsfd rating:
70%
EAN:
8595165340181
Promotion
Készleten

A Walt Disney Stúdió eredeti csapata, amely olyan animációs klasszikusok mögött áll, mint A dzsungel könyve, egy izgalmas kalandot, egy időtlen történetet ad elő, tele akcióval, feszültséggel és rendkívüli apró hősökkel, akiket imádni kell! Csatlakozz a félénk, de bátor Bernard egérhez és bájos társához, Miss Biancához. Ők két kis hős, akiknek hatalmas feladatra kell vállalkozniuk: meg kell menteniük Pennyt, egy kislányt, akinek nagy szüksége van segítségre!

! Az albatrosz Orville szárnyán az Ördög folyó mocsaras medencéjébe merészkednek, ahol egy félig romlott csónakban felveszik a harcot a gonosz Medúza asszony ellen. Medúza ugyanis azt akarja, hogy Penny ellopja magának a világ legnagyobb ékszerét. Nemcsak a film kiváló filmzenéjének díjnyertes dalát (1977, Oscar-díj a legjobb dalért, "Somebody's Waiting for You Next"), hanem rengeteg bónuszanyagot és újonnan feljavított képet és hangot is kapunk.

Egyszóval, az új Megmentők Blu-ray tele van meglepetésekkel és csodálatos szórakozással, amelyet szívesen nézhet újra és újra szeretteivel.


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00