Hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához

    A vásárlással Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Music Stall s.r.o., székhelye: U strouhy 276, 196 00 Prága, személyi azonosító száma: 27400247, a prágai városi bíróságon vezetett nyilvános nyilvántartásba C 110074 iktatószámmal bejegyzett (a továbbiakban: "Adatkezelő"), a személyes adatok védelméről szóló 101/2000 sz. törvény (a továbbiakban: "Személyes adatok védelméről szóló törvény") értelmében a következő személyes adatokat kezelje: név és vezetéknév, e-mail cím, telefonszám. A szerződés teljesítéséhez (azaz a kiválasztott áruknak az ügyfél által kijelölt szállítóeszközzel történő kiszállításához) meg kell adni a külső szállítással kapcsolatos alapvető elérhetőségi adatokat. Egy adott szállítási szolgáltatás megrendelésével az ügyfél beleegyezését adja ahhoz, hogy a harmadik fél megadhassa a szállítás végrehajtásához szükséges elérhetőségeket. Az elérhetőségi adatoknak a fuvarozó részére történő átadása nélkül az eladó nem tudta volna teljesíteni a szerződést.
        A név, vezetéknév, telefonszám és e-mail cím megadása szükséges ahhoz, hogy a regisztrációval járó előnyöket élvezhesse. Ezeket az adatokat az Adatkezelő a regisztráció időtartama alatt kezeli. Ha a regisztráció megszűnik, az adatokat a kapcsolat rendezéséhez szükséges ideig, de legfeljebb 60 napig őrizzük meg.
    A fenti hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ha bejelentkezik felhasználói fiókjába, és a "Kérelem benyújtása" gombra kattintva törli fiókját, vagy ha e-mailt küld a info@filmgame.cz.cz címre.
    A személyes adatok feldolgozását az Adatkezelő végzi, de az alábbi adatfeldolgozók is feldolgozhatnak személyes adatokat az Adatkezelő számára:
        IT szolgáltatók
        külső fuvarozók (PPL, DPD, Cseh Posta stb.)
        online fizetési megoldások szolgáltatói
    A Társaságnak nem áll szándékában az Ön személyes adatait harmadik országba, nemzetközi szervezetnek vagy a fent említetteken kívül más harmadik félnek továbbítani.
    Felhívjuk figyelmét, hogy az adatvédelmi törvény értelmében Önnek joga van a következőkhöz:
        bármikor visszavonhatja hozzájárulását,
        tájékoztatást kérhet tőlünk arról, hogy milyen személyes adatokat dolgozunk fel Önről,
        magyarázatot kérhet tőlünk személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban,
        hozzáférést kérhet az adataihoz, és kérheti azok frissítését vagy helyesbítését,
        kérheti, hogy töröljük ezeket a személyes adatokat,
        forduljon hozzánk vagy az Adatvédelmi Hatósághoz, ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy megfelelünk-e az adatkezelési kötelezettségeinknek.
        "A Verified by Customers program keretében, amelyben webáruházunk is részt vesz, e-mailes kérdőívek segítségével határozzuk meg az Ön elégedettségét a vásárlással kapcsolatban. Ezeket minden alkalommal elküldjük Önnek, amikor Ön nálunk vásárol, kivéve, ha Ön az egyes információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról szóló 480/2004. sz. törvény 7. szakaszának (3) bekezdése értelmében megtagadja a küldést. A Verified by Customers program keretében kérdőívek küldése céljából történő személyes adatok feldolgozása jogos érdekünk alapján történik, amely abból áll, hogy megállapítsuk az Ön elégedettségét a nálunk történő vásárlással kapcsolatban. A Heureka.cz portál üzemeltetőjét, egy adatfeldolgozót használunk arra, hogy kérdőíveket küldjön Önnek, kiértékelje az Ön visszajelzéseit és elemezze piaci helyzetünket; e célból továbbíthatjuk az Ön által vásárolt árukra vonatkozó információkat és az Ön e-mail címét. Az Ön személyes adatait nem adjuk át harmadik félnek saját céljaira, amikor e-mailes kérdőíveket küldünk. Ön bármikor tiltakozhat a Customer Verified program keretében küldött e-mailes kérdőívek ellen, ha a kérdőívet tartalmazó e-mailben található link segítségével további kérdőíveket utasít vissza. Ha tiltakozik, a továbbiakban nem küldjük el Önnek a kérdőívet." 

heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00