• detail Doba ledová - Mamutí kolekce 1-4 (4 BD) - Blu-ray
  • detail Doba ledová - Mamutí kolekce 1-4 (4 BD) - Blu-ray
  • detail Doba ledová - Mamutí kolekce 1-4 (4 BD) - Blu-ray
  • detail Doba ledová - Mamutí kolekce 1-4 (4 BD) - Blu-ray
  • detail Doba ledová - Mamutí kolekce 1-4 (4 BD) - Blu-ray

Doba ledová - Mamutí kolekce 1-4 (4 BD) - Blu-ray

Your price inc.VAT 21%:
23,49 €
Běžná cena:
35,25 €
Ušetříte až:
11,76 € (-33%)
By purchasing this product you get 15 points for the next purchase.
Availability:
Raktáron

Quantity:
Watchdog

Czech title:
Doba ledová - Mamutí kolekce 1-4
Title:
Ice Age - Mammoth Pack 1-4 [USA, 2012]
Language:
CZ dabing, CZ titulky
Audio:
český český 5.1, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, slovenský slovenský 5.1, bulharský 5.1 (films 1-3)
Subtitles:
české české, anglické anglické, slovenské slovenské, bulharské (films 1-3)
Country of origin:
USA
Lenght:
353 minut
Video:
16:9 2.35:1
Directors:
Čsfd rating:
84%
EAN:
8596978907332
Promotion
In stock
Sleva-33%
ICE AGE (2002)

Egyszer volt, hol nem volt. Nem is olyan régen, alig húszezer évvel ezelőtt, egy olyan őskori világban, ahol ropogósra fagy, kezdődik a mi-mi-migráció története. De honnan lehet tudni, hogy a jégkorszakról van szó, és nem mondjuk a Fagyos időkről vagy a Nagy Hidegségről? Nos, vessünk egy pillantást hőseinkre! Az arcuk egyenesen jeges. A mozdulat pedig igazi hajsza, különösen, amikor az állatcsapat - egy mamut, egy tigris és egy lajhár - rátalál egy emberkölyökre, egy nagyon aranyos emberkéregre, és elhatározzák, hogy visszaviszik a kis fickót a szüleihez. Kalandos útjuk során az állatoknak sok gondjuk van azzal kapcsolatban, hogyan táplálkozzanak. A mamutnak vigyáznia kell, nehogy rálépjen. És meg kell védeniük a testüket. Nem kövér, csak a haja miatt tűnik annak. A tigrisnek meg kell őriznie a tigris gravitását. És rengeteg párkapcsolati problémája van, amit meg kell oldania. És mi a sorrend, ha egy lajhár úgy váltogatja partnereit, mint a zokni? Ó, a mamut, a mamut hűséges. A végén változást kell végrehajtani. Mi a helyzet a "globális felmelegedéssel"?JÉGKORSZAK 2: OLVADÁS (2006)

A Jégkorszak 2-ben hőseink visszatérnek a fagypont alatti környezetből: Manny a gyapjas mamut, Sid a lajhár, Diego a szablyafogú tigris és Scrat az őskori patkány. Hőseink négyese még mindig összetart és élvezi az olvadó világ előnyeit. Egy vízi park primitív változatában élnek, tele vízicsúszdákkal, hullámmedencékkel és rengeteg állattal, amelyek élvezik a napsütést. Manny látja, hogy a családok összetartanak körülötte, és úgy érzi, készen áll arra, hogy saját családot alapítson. De már régóta senki sem látott más mamutot a környéken, így Manny attól tart, hogy ő lehet fajának utolsó élő példánya. De aztán találkozik Ellie-vel. A jó hír az, hogy Manny találkozott a világ utolsó nőstény mamutjával. A rossz hír az, hogy Ellie nehezen érti meg a személyazonosságát, ami Mannyvel szemben rendkívüli követelményeket támaszt. Szerencsére ott van Sid és Diego, akik átsegítik őt az udvarlás purgatóriumán...JÉGKORSZAK 3: A DINOSZAURUSZOK HAJNALA (2009)

A fagypont alatti környezet hősei visszatérnek, hogy újabb hihetetlen kalandot éljenek át, ezúttal a Jégkorszak 3: A dinoszauruszok hajnala című történetben. Az új "Jégkorszak" a dinoszauruszok hatalmas földalatti világába kalauzolja el a főszereplőket és a nézőket. Ez egy színes, buja növényzettel teli táj, amely szöges ellentétben áll az első két "jégkorszak" fagyos környezetével. Ez a veszélyek, a hatalmas lények, a mamutevő növények, a titokzatos helyek földje. Az örök esélytelen, az őskori patkányember, Scrat, sorsdöntő találkozásra készül a patkányasszony Scratte-tel. Manny és Ellie mamutok családjuk első gyermekét várják. A lajhár Sid ismét bajba kerül, miután talált dinoszaurusztojásokból saját családot alapít. Diego, a szablyafogú tigris azzal a dilemmával szembesül, hogy túlságosan nyámnyila lesz a barátai mellett. Sőt, amikor megjelennek a dinoszauruszok, Manny megszűnik "a dzsungel királya" lenni. Emellett mindenki megismerkedik Buckkal, a félszemű menyéttel, aki könyörtelenül vadászik a dinoszauruszokra...JÉGKORSZAK 4: FÖLD MOZGÁSBAN (2012)

A szeretett mamutcsalád: Manny, Ellie, tinédzser lányuk, Peaches, Sid lajhár, Diego szablyafogú tigris és a bolondos patkány Scratch három év után egy izgalmas új kalanddal tér vissza a képernyőre. Scratt ugyanis a makkok és azok elrejtése iránti szenvedélyével soha nem látott méretű katasztrófát okoz. Sikerül úgy elültetnie a makkot, hogy az ősi Pangea repedezni kezd, és kontinensekre szakad, és a litoszféralemezek mozgásának köszönhetően őslénytársunk szétszakad. Ellie és Peaches az egyik kontinensen marad, Many-t, Sidet és Diegót pedig egy jégtáblán mélyen a nyílt óceánba sodorja az áramlat. Bármi áron, három bátor barátunknak haza kell jutnia, és eközben sok nagyszerű kaland vár rájuk. Nemcsak a viharokkal, szökőárakkal és tengeri szörnyekkel kell megküzdeniük a visszaúton, hanem az első közös életükkel is meg kell birkózniuk egy kis hajóúton, így számos komikus, kölcsönös ugratásokkal teli jelenetnek nézhetünk elébe. Véletlenül Sid nagymamája is a jéghegyből készített rögtönzött csónakjukon köt ki, és a csoport a hullámokkal szemben megmenti. Már most úgy tűnik, hogy baráti csoportunkat megmentik, amikor egy hajó bukkan fel a ködből, csakhogy a fedélzeten lévő furcsa legénységnek esze ágában sincs segíteni barátainkon. Ellenkezőleg, mindannyiukat elfogják, és még nagyobb bajba kerülnek...


heureka-shoproku

o-nas
0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs
Favourite