• detail Clint Eastwood - 8 film gyűjteménye (8 BD) - Blu-ray
  • detail Clint Eastwood - 8 film gyűjteménye (8 BD) - Blu-ray

Clint Eastwood - 8 film gyűjteménye (8 BD) - Blu-ray

Your price:
41,28 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 30 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Clint Eastwood - kolekce 8 filmů
Eredeti:
Clint Eastwood - Eight Movie Collection [USA, 2014]
Import:
A leírások és menük nem cseh nyelven vannak
Nyelv:
CZ feliratok
Hang:
Angol Angol DTS-HD Master Audio Mono 2.0
Feliratok:
Hosszúság:
843 percek
Videó:
16:9 2.35:1, 1.85:1
EAN:
5053083011208
Speciality
Promotion
Import
Készleten

PLAY ME "MISTY" (1971, 102 perc, cseh felirat)

Clint Eastwood rendezői debütálásában, amely a médiumi megszállottságról szól, Dave Garver is főszerepet kapott, mint lemezlovas, akinek saját műsora van egy helyi rádióállomáson, ahol verseket olvas, az életéről beszél, vagy kéréseket játszik a hallgatóknak. És rendszeresen minden este kap egy telefonhívást egy vonzó hangú hódolótól, aki arra kéri, hogy játsszon neki egy Misty-dalt. Amikor egy este egy bárban véletlenül találkozik rajongójával, Evelyn Draperrel (Jessica Walter), rövid románcot kezdenek. Egy idő után Dave úgy dönt, hogy véget vet a kapcsolatuknak, még akkor is, ha azt tervezi, hogy visszatér korábbi szerelméhez, de Evelyn ezt nem tűri. Képes és hajlandó késsel a kezében követelni Dave szerelmét, és hamarosan minden és mindenki Dave életében Evelyn terrorjának potenciális célpontjává válik...COOGAN'S TRICK (1968, 94 perc, cseh felirat)

Az 1960-as évek New Yorkjában játszódó westernfilm egy arizonai seriff történetét meséli el, aki elkíséri az igazságszolgáltatásnak átadott foglyot, és elveszíti őt Manhattan betonkanyonjaiban. Eastwood kiszámíthatatlan és veszélyes nyugati emberének meg kell találnia őt, és eközben különböző stricikkel, tolvajokkal, fiatal hippikkel és zsarukkal találkozik. Nem meglepő, hogy ez Siegel egyik legviccesebb és legdurvább filmje. A Madigannel együtt nagyszerű tanulmány a városi életről és az individualizmusról. Elődjével ellentétben a Coogan's Trick sokkal lazább, és a karakterek és helyszínek széles skáláját kínálja...COVERED (1971, 105 perc, cseh felirat)

Az észak és dél közötti polgárháború idején a súlyosan sebesült uniós katonát, John McBurneyt (Clint Eastwood) egy fiatal lány menti meg a biztos haláltól egy közeli déli bentlakásos iskolából. Amikor a lány úgy dönt, hogy elrejti őt az internátus biztonságában, a helyi nők és lányok először megdöbbennek, de végül úgy döntenek, hogy segítenek a katonának, még ha az ellenség is. Ahogy John fokozatosan felépül, a körülötte lévő nőket egymás után rabul ejti összetéveszthetetlen bája. A légkör az iskolában kezd elmérgesedni, a féltékenység, a csalás és az árulás jelei a levegőben...BREEZY (1973, 106 perc, cseh felirat)

Komikus melodráma egy nagyszívű tinédzser hippiről, Breezyről és egy válás miatt összetört középkorú férfiról, aki enged a lány bájának...A SZÉLES FÖLDÖK BÉKE (1973, 105 perc, cseh szinkron és cseh felirat)

Egy titokzatos idegen érkezik egy sivatagi kisvárosba. Senki sem tudja, mi hozta ide - és ez nem sok jót ígér. A félelem és a pánik kezd elterjedni a helyiek között, és a fekete lelkiismeretük percről percre erősebbé válik...TWO SWORDS FOR A MIRROR (1970, 114 perc, cseh felirat)

Hogan megment egy nőt három férfitól, akik meg akarják erőszakolni, és meglepődve tapasztalja, hogy a nő apáca. A mexikói francia megszállók által üldözött Sara nővér Juarez elnök követőit keresi fel. Hogan is a franciák ellen van, de ő csak azért akarja lefegyverezni egy erődítmény helyőrségét, mert cserébe megkapja a francia kincsek felét. Azóta kizárólag pénzért dolgozik. Így egy különös páros, egy desperado és egy apáca a mexikói vadonban bolyong...  JOE KIDD (1972, 88 perc, cseh felirat)

Az orvvadász, verekedő és egykori fejvadász Joe Kidd (Clint Eastwood) a gazdag földbirtokos Frank Harlan (Robert Duvall) megbízásából levadássza a mexikói Luis Chamát (John Saxon). Utóbbi a szülőföldjükhöz való jogukat egyre inkább érvényesítő lázadók vezetője. Frank Harlan úgy dönt, hogy egyszer s mindenkorra megoldja a problémát, és elkíséri Chamát a világból. Joe Kidd mellett egy egész csapat gyilkos áll a rendelkezésére. Amikor Joe rájön, hogy Harlan habozás nélkül képes ártatlan embereket megölni, az elnyomott mexikóiak oldalára áll, és egyedül száll szembe a túlerőben lévő, jól felfegyverzett és rátermett gyilkosokkal...  MURDER ON EIGER (1975, 129 perc, cseh felirat)

Egy amerikai dráma, amely hegyóriások és a vad természet hátterében játszódik. Az egykori bérgyilkos Clint Eastwood még egy "szerződést" elfogad. Egy hegymászó expedíció során ki kell derítenie, hogy az Eiger csúcsára igyekvő hegymászók közül melyik orosz bérgyilkos, és ki kell iktatnia...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00