• detail Micsoda nő (Pretty Woman) - Blu-ray
  • detail Micsoda nő (Pretty Woman) - Blu-ray
  • detail Micsoda nő (Pretty Woman) - Blu-ray
  • detail Micsoda nő (Pretty Woman) - Blu-ray

Micsoda nő (Pretty Woman) - Blu-ray

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Pretty Woman
Eredeti:
Pretty Woman [USA, 1990]
Nyelv:
CZ dabing
Hang:
cseh cseh 2.0, Angol Angol Dolby TrueHD 5.1, Lengyel Lengyel 2.0, magyar magyar 2.0, turecký turecký 2.0 (ověřeno)
Feliratok:
Szlovák Szlovák, Angol Angol, Lengyel Lengyel, magyar magyar, Görög Görög, Ukraiński Ukraiński, vietnamské, Héber, Román Román, Arabic, Horvát Horvát (ověřeno)
Hosszúság:
120 percek
Videó:
16:9 1.85:1
Igazgatók:
Čsfd rating:
79%
EAN:
8595165332025
Promotion
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Hollywood. Vivian a járdát tapossa, és egy hercegről álmodik fehér lovon. Egy este véletlenül találkozik a jóképű, magányos és kissé titokzatos milliomossal, Edward Lewisszal, aki egy pazar szállodai lakosztályba viszi. A férfi hagyja nyugodtan aludni, reggel pedig meglepő ajánlatot tesz neki. Azt akarja, hogy Vivian legyen a nyilvános kísérője egy hétig. A lány "munkaruhájában" úgy áll a fényűző szállodában, mint tarantula a piskótán, és még az Edward által nagylelkűen biztosított pénz sem teszi lehetővé, hogy teljesítse a feladatot - megfelelő ruhatárat szerezzen magának.

Az utolsó pillanatban az atyai hoteligazgató siet a síró lány segítségére. Lassan elkezdődik a kurva átalakulása nagyszerű hölggyé. Egy olyan átalakulás, amelyet Edwardon kívül mindenki észrevesz. A hét lassan véget ér, és Vivian egyre jobban beleszeret. A hirtelen jött luxussal, de leginkább a védelmezőjével. Úgy tűnik, megtalálta a hercegét. De ő nem akar egy hűséges, jó és szép nőt. Vivian a szeretője akar maradni. Egy héttel ezelőtt a lány még beleegyezett volna, de a szerelem összekapcsolódott a büszkeséggel, és Vivian elmegy. Edward rájön a hibájára. Egy fehér Rolls-Royce-ban, csokorral és kardnak való esernyővel a kezében indul a menyasszonyáért. Az élet megy tovább Hollywoodban.



 


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00