• detail Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból! - Blu-ray 3D (1BD)

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból! - Blu-ray 3D (1BD)

Your price:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Želvy Ninja 2
Eredeti:
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows [USA, 2016]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
112 percek
Videó:
16:9 2.40:1
Igazgatók:
EAN:
8595165359671
Készleten

Teknőc első számú ellensége, a kegyetlen ázsiai, becenevén Shredder nemrég szökött meg a börtönből, ahol elég ideje volt arra, hogy kidolgozzon egy tervet, amivel leszámol a zöld mutánsokkal (akik közreműködtek a letartóztatásában). Ennek megvalósításához összefog az őrült tudóssal, Baxter Stockmannal, aki kifejlesztett egy különleges mutagént, amely képes az embereket állatokká változtatni.



Az első két kísérleti nyúl Bebop és Rocksteady nyulak, korábban két ronda ember, most pedig egy ocsmány vaddisznó és egy orrszarvú. Mindketten természetesen azonnal a teknős testvérek nyomába erednek, bár a teknős testvérek ellenük fordulnak, mert "ha a cucc képes embereket állattá változtatni, miért nem képes az állatokat is emberré változtatni?". Ez a kérdés a teknősök közösségének néhány tagját igencsak felizgatja. Hamarosan azonban más dolgok járnak a fejükben, mert az említett ellenségek közé hamarosan csatlakozik egy nagyon dühös idegen civilizáció képviselője, aki Krangnak nevezi magát.



Vicces külseje ellenére komisz bunkó, így a zöld testvérek végül örülni fognak, hogy a riporter April O'Neill és az ifjú lázadó Casey Jones bizonyított, aki ugyanolyan jól bánik a hokiütővel és a koronggal, mint Jarda Jagr, csakhogy Casey nem a kaput találja el, hanem az embereket. Olyan csata lesz, amilyet még nem látott a világ, remélhetőleg nem marad hidegen a pizza...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00