• detail Ügy egy újonc hóhérért / A Character in Need of Support - Blu-ray

Ügy egy újonc hóhérért / A Character in Need of Support - Blu-ray

Your price:
12,36 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 9 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Postava k podpírání
Eredeti:
Postava k podpírání [Československo, 1963]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh 2.0 Dual Mono
Feliratok:
Hosszúság:
38 percek
Videó:
4:3 1.37:1
Igazgatók:
Čsfd rating:
83%
EAN:
8594171151040
Készleten

A hóhérjelölt ügye az abszurditás, a fekete humor, a szimbólumok, a szatíra, az irónia és a groteszk eredeti keveréke. Lemuel Gulliver Balnibarbi titokzatos vidékén találja magát, amelynek fővárosa, Laputa már évszázadok óta a levegőben lebeg, anélkül, hogy a balnibarbariak tudnának róla.



Gulliver egy hosszú kéményen keresztül eljut Laputába, és visszatér Balnibarbiba, hogy elmondja mindenkinek az igazságot. De az ő kinyilatkoztatása elveszi az emberek eszményeit. Nem akarják tudni az igazságot; nem tudják elviselni, hogy kínos csalásban, szánalmas hazugságban, egy hamis mítosz szolgaságában, nyomorúságos tudatlanságban és sötétségben, a világ egy szerencsétlen és elfeledett szegletében élnek.



Gulliver utolsó szavai a filmben a következők: "Azt mondtam: Figyelj, Viszockij, visszamegy az óra, vagy álmodom? De ő tiltakozik, mi van még, nem elég, hogy hallja, hogy ketyeg?" A zseniális, korán elhunyt filmrendező utolsó filmje a megjelenése után értetlenséggel találkozott a normalizálók részéről, és a páncélteremben kötött ki...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00