• detail Iron Man - A vasember - Blu-ray

Iron Man

Your price:
12,36 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 9 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Iron Man
Eredeti:
Iron Man [USA, 2008]
Import:
A leírások és menük nem cseh nyelven vannak
Nyelv:
Orig.znění AJ - bez CZ titulků
Hang:
Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1, Német Német DTS-HD Master Audio 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
126 percek
Videó:
16:9 2.35:1
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
82%
EAN:
4010324037183
Speciality
Promotion
Import
Készleten

A híres képregényhős Vasember az egyik leglángolóbb szuperhős a Marvel óriáscég szárnyai alatt. Mégis (vagy talán éppen ezért) csak most tudott csatlakozni testvéreihez, a Pókemberhez, a Fantasztikus Négyeshez és az X-Menhez, akik büszkén állítják, hogy filmet készítettek róluk. De ne számítsatok az emberiség újabb megmentőjére, akit egy pókcsípés vagy sugárzás segített rendkívüli képességeihez.





A vasmaszkos férfi, polgári nevén Tony Stark "becsületesen" dolgozta ki kivételességét. Az idézőjelek helyénvalóak, Tony VIP-gyártóként és az amerikai hadsereg high-tech fegyverek beszállítójaként keresi a kenyerét, és életfilozófiája abban a mondatban foglalható össze: A legjobb fegyver az, amelyet csak egyszer kell elsütni. Útban hazafelé, amikor a legújabb tömegpusztító fegyver fergeteges bemutatójáról tér vissza a katonai vezetésnek, a forró afgán földön elrabolja egy terrorista csoport.





A férfi, akinek Amerika a lábai előtt hevert, hirtelen olyan emberek birtokában találja magát, akik csak egy dolgot akarnak tőle: hogy fegyvereket kezdjen el gyártani nekik. Leleményességével, kivételes eszével és improvizációs képességével Tony olyan "páncélt" épít, amely segít neki a menekülésben. Ekkor támad az ötlete, hogy még jobbá tegye ezt a rögtönzött fémruhát. És így született meg a Vasember...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00