• detail Invictus-A legyőzhetetlen - Blu-ray

Invictus-A legyőzhetetlen - Blu-ray

Your price:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Invictus: Neporažený
Eredeti:
Invictus [USA, 2010]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 5.1, Angol Angol Dolby Digital 5.1, magyar magyar Dolby Digital 5.1, Lengyel Lengyel Dolby Digital 5.1, turecký turecký Dolby Digital 2.0
Feliratok:
Cseh Cseh, Angol Angol a siketek számára, Arabic, Héber, magyar magyar, Lengyel Lengyel, Román Román, Görög Görög, Szlovén, Szerb, Török Török
Hosszúság:
134 percek
Videó:
16:9 2.39:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
77%
EAN:
8595165321975
New
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Az apartheid elleni hősies harcáért 27 évet töltött börtönben. Mit tett Nelson Mandela, miután megválasztották Dél-Afrika elnökévé? Elutasította a bosszút, megbocsátott mindazoknak, akik elnyomták őt, és a nemzeti összetartozásra törekedett a rögbipálya igen szokatlan mezején. Clint Eastwood (a National Board of Review 2009 legjobb rendezőjének járó díja) az igazi emberi nagyság: egy csapat és egy nemzet inspiráló történetét rendezi.

A szerepben, amelyért a National Board of Review legjobb színészi alakításáért járó díjat és Oscar®-jelölést is kapott, Morgan Freeman Nelson Mandela szerepében arra kéri a válogatott csapatkapitányát (Matt Damon, akit a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar®-díjra jelöltek) és alulértékelt csapattársait, hogy tegyék meg a lehetetlent, és nyerjék meg a világbajnokságot. Egy csapat, egy ország. A sport egyetemes nyelve még soha nem hangzott olyan ékesszólóan, mint Eastwood Invictus: Veretlen...

INVICTUS-A LEGYŐZHETETLEN - TECHNIKAI ADATOK:

Zene: Kyle Eastwood, Michael Stevens

Forgatókönyv: Anthony Peckham

Mozgókép: Tom Stern

Produkció: Clint Eastwood, Mace Neufeld, Robert Lorenz, Lori McCreary

Bónuszok:




  • Bónusz anyagok kizárólag Blu-rayen

  • Clint Eastwood lenyűgöző filmet készített egy olyan csapatról és emberekről, akik megfeleltek a kihívásnak és nagyságot értek el. Morgan Freeman alakítja Nelson Mandelát, aki arra kéri a rögbi válogatott kapitányát (Matt Damon) és csapatát, hogy tegyék meg a lehetetlent, és nyerjék meg a világbajnokságot.

  • Részletes kép a képben - Sétálj végig a film készítésén azokkal, akik valóban átélték ezt a saga-t, valamint a szereplőkkel és a stábbal.

  • (Clint Eastwood elmagyarázza, mi vonzotta őt ehhez a fontos történethez, és hogyan vitte filmvászonra. A valódi résztvevők szavaival elmesélve, a színészek és a filmkészítők meglátásaival gazdagítva ez az exkluzív bónuszfilm felejthetetlen élményt nyújt a rögbi, a történelem és Clint Eastwood rajongói számára).

  • Mandela és Morgan - Ismerje meg a legendás vezetőt úgy, ahogy Morgan Freeman a film előkészületei során megismerte őt.

  • Az Eastwood-faktor - Clint Eastwood visszatekint filmjeire és karrierjére.

  • További bónusz anyagok

  • Matt Damon rögbizik - A hollywoodi sztár átalakulása rögbijátékossá.

  • Invictus - Trailer



 





Video 2





Egyes szövegek automatikusan le vannak fordítva


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00