• detail Fantomas kolekce (3 BD) - Blu-ray

Fantomas kolekce (3 BD) - Blu-ray


Your price inc.VAT 21%:
12,36 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 9 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron

Mennyiség:
Watchdog

Cseh cím:
Fantomas kolekce
Eredeti:
Fantomas Collection [Francie / Itálie, 2016]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh DTS-HD Master Audio 2.0, francouzský DTS-HD Master Audio 2.0
Feliratok:
Származási ország:
FRA
Hosszúság:
298 minut
Videó:
16:9 2.35:1
Igazgatók:
Čsfd rating:
85%
EAN:
8595165359947
Promotion
Készleten
Egyéb változatok:
další varianty Fantomas - Blu-ray

Fantomas - Blu-ray

4,09 €


PHANTOM (1964)

A Fantom, egy titokzatos, acélarcú szörnyeteg terrorizálja Párizst. Valódi létezése azonban még mindig kétséges, mivel senki sem látta őt saját szemével. A titokzatos Fantomas palotájának első vendége Fandor újságíró, aki szenzációs cikket írt a szörnyetegről. Fantomas a maga módján megbünteti ezt a vakmerőséget: Fandor alakját ölti magára, és fantasztikus rablást követ el. Később felveszi Juve rendőrfőnök maszkját is, aki már régóta sikertelenül próbálja elkapni Fantomast...A FANTOM DÜHÖS (1965)

A ravasz Fantomas üldözése ezúttal Juve felügyelőt, az újságíró Fandort és menyasszonyát, Helenát Rómába viszi, ahol egy fontos tudományos kongresszust hívtak össze. A kongresszus sztárja Lefebvre professzor, a hipnózist kutató tudós lesz. Felfedezései annyira úttörőek, hogy feltételezhetően Fantomas érdeklődik az öreg tudós iránt, és gondoskodik az eltűnéséről. Az emberrablás valóban megtörténik, bár Juve felügyelőnek nehéz feladatot jelent a megfelelő professzor azonosítása a három közel egyforma közül. Az üldözött Fantomasnak kevés reménye van a menekülésre, de mi áll rendelkezésére?FANTOMAS VS. SCOTLAD YARD (1966)

Fantomas újabb pokoli mutatványt eszelt ki: választás elé állítja a világ leggazdagabb embereit: vagy az élet, vagy az úgynevezett élethez való jog adója. Az összes veszélyeztetett gazdag ember Skóciában, Lord MacRashley pompás kastélyában találkozik. Fandor, az újságíró, menyasszonya, Helena, valamint Juve rendőrfőnök és asszisztense. De senki sem tudja, hogy a kastélyban lakik Fantomas is, aki álruhájának és a tökéletes maszkok készítésében való jártasságának köszönhetően még maga is Lord Rashley lesz. Egymillió dollár értékű gyémántot akar, de Fandor, Helena, Juve rendőrfőnök és az egész lakosztály a nyomában van...


heureka-shoproku

o-nas
0 pcs
Kosár: 0,00
0 pcs