• detail Dűne (2021) - DVD
  • detail Dűne (2021) - DVD

Dűne (2021) - DVD

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Duna
Eredeti:
Dune [USA, 2021]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 5.1, Angol Angol Dolby Digital 5.1, magyar magyar Dolby Digital 5.1, Lengyel Lengyel komentář Dolby Digital 5.1
Feliratok:
Cseh Cseh, Angol Angol a siketek számára, Bolgár Bolgár, magyar magyar, Lengyel Lengyel, Portugál (Evropa), Román Román
Csoport:
Hosszúság:
141 percek
Videó:
16:9 2.39:1
Carrier (platform):
DVD
Igazgatók:
Čsfd rating:
82%
EAN:
8595165377583
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

A Frank Herbert ikonikus könyve alapján készült sci-fi film a Galaktikus Birodalmon belüli hatalmi harc történetét meséli el, amely az Arrakis bolygó ellenőrzéséért folyik, amely egy ritka fűszer - a melange - forrása, amely különleges pszichikai képességeket biztosít, és lehetővé teszi az űrutazást.



A Padisah császár az Atreides-ház hercegére bízza az Arrakis igazgatását, és ezzel együtt a rendkívüli anyag bonyolult bányászatát. Ám az egész anabázis egy összeesküvés része, amely elől csak a herceg fiának, Paulnak és anyjának sikerül elmenekülnie a sivatagba. Egyetlen reményük a bizalmatlan bennszülött fremenek, akik képesek tartósan túlélni a száraz pusztaságban. Lehet, hogy Paul Atreides lesz a megváltó, akire vártak?

Paul Atreidesnek, a kivételes tehetségű fiatalembernek, akinek olyan végzet jutott, amelynek jelentőségét még ő maga sem ismeri fel, az univerzum legveszélyesebb bolygójára kell utaznia, hogy biztosítsa családja és az emberiség jövőjét. A gonosz erői azonban nem akarják elveszíteni a létező legértékesebb erőforráshoz való hozzáférést. Csak az maradhat életben, aki képes legyőzni a félelmüket...

DŰNE - TECHNIKAI ADATOK:

Zene: Hans Zimmer

Forgatókönyv: Eric Roth, Denis Villeneuve, Jon Spaihts

Mozgókép: Greig Fraser

Produkció: Cale Boyter, Joseph M. Caracciolo Jr., Mary Parent, Denis Villeneuve

Bónuszok:




  • Királyi családok - Fedezd fel a feudális családok lakóbolygóit, családtagjait, történeteit, kapcsolatait, motivációit, hiedelmeit és a Padisah Galaktikus Birodalmon belüli hatalmi harcokat.



 







Video 2





Egyes szövegek automatikusan le vannak fordítva


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00