• detail Červený pás - Blu-ray
  • detail Červený pás - Blu-ray

Červený pás - Blu-ray

Your price inc.VAT 21%:
10,51 €
Běžná cena:
11,73 €
Ušetříte až:
1,22 €
By purchasing this product you get 6 points for the next purchase.
Availability:
Raktáron

Quantity:
Watchdog

Czech title:
Červený pás
Title:
Redbelt [USA, 2008]
Language:
CZ titulky
Audio:
anglický anglický Dolby TrueHD 5.1, hungarian hungarian Dolby TrueHD 5.1, polish polish 5.1 VO, ruský ruský 5.1 VO
Subtitles:
české české, anglické anglické, polské polské, maďarské maďarské, arabské, chorvatské, bulharské, estonské, řecké, hindské, islandské, litevské, rumunské rumunské, slovinské, turecké
Country of origin:
USA
Lenght:
99 minut
Video:
16:9 2.40:1
Directors:
EAN:
8596978501325
In stock


A Jiu-jitsu bajnok Mike Terry (Chiwetel Ejiofor) harcművészetet tanít, de nem akar pénzért harcolni. Ám hogy megmentse az iskoláját, a promóterek világában találja magát, és mivel ki kell fizetnie az adósságait és vissza kell szereznie a becsületét, életében először lép ringbe. Mike Terry (Chiwetel Ejiofor), a harcművészetek tanára, aki feleségével, Sondrával (Alice Braga) saját jiu-jitsu iskolát vezet, megtanítja tanítványainak a harc alapjait, aminek az életét szentelte. Az iskola azonban nem termel pénzt, és újabb csapást mér rá egy ideges ügyvéd, aki indulatában pisztollyal lelőtte az egyik diákját.

Mike végül kénytelen kölcsönt kérni, hogy az iskola fennmaradjon, de belekeveredik egy kocsmai verekedésbe, amely a filmsztár Chet Frank (Tim Allen) és több helyi lakos között zajlik. A hálás színész ezután hazahívja őt vacsorára, munkát ajánl Mike-nak a filmben, és elintézi azt is, hogy Sondra Chet feleségével együtt dolgozzon egy divatcégnél. Mike azonban nem is sejti, hogy ez a találkozás megváltoztatja a világról alkotott képét, és olyan világba nyer bepillantást, amelynek soha nem akart részese lenni. A harcművészetről és a tanulásról alkotott eszményei azonban részben háttérbe szorulnak, hogy megmentse, ami megmaradt.


heureka-shoproku

o-nas
0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs
Favourite