• detail Holtpont - Blu-ray
  • detail Holtpont - Blu-ray
  • detail Holtpont - Blu-ray
  • detail Holtpont - Blu-ray

Holtpont - Blu-ray


Your price inc.VAT 21%:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron

Mennyiség:
Watchdog

Cseh cím:
Bod zlomu
Eredeti:
Point Break [USA, 1991]
Nyelv:
CZ dabing, CZ titulky
Hang:
český český Dolby Digital 2.0, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, francouzský Dolby Digital 2.0, italský Dolby Digital 2.0, německý Dolby Digital 2.0, Lengyel Lengyel Dolby Digital 5.1, španělský (Kastilie) Dolby Digital 5.1, španělský (Latinská Amerika) Dolby Digital 2.0
Feliratok:
Cseh Cseh, anglický komentář, čínské, francouzské, hebrejské, holandské, korejské, německé pro neslyšící, Lengyel Lengyel, portugalské (Brazílie), španělské (Kastilie), španělské (Latinská Amerika)
Származási ország:
USA
Hosszúság:
122 minut
Videó:
16:9 2.35:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
76%
EAN:
8595165331004
Készleten


Johnny Utah (Reeves), az FBI éles eszű fickója titokban beépül a bolondos kaliforniai szörfösök közé, hogy felkutassa az "exelnököket" - egy fegyveres bankrabló bandát... Egyenrangú ellenfele Bodhi (Swayze), egy kiváló búvár és szörfös, akinek a drogja az adrenalin, és akinek öröme, hogy halálos kockázatot vállal.

Utah az igazságot keresi, Bodhi a végső hullámot és a lehető legnagyobb kockázatot. Kettejük rivalizálása annyira elragadja őket, hogy az épelméjűségüket, a büszkeségüket és az életüket is kockára teszik. A halálos hullámvasút végén katasztrófa vár rájuk.


heureka-shoproku

o-nas
0 pcs
Kosár: 0,00
0 pcs