• detail Holtpont - Blu-ray
  • detail Holtpont - Blu-ray

Holtpont - Blu-ray

Your price:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Bod zlomu
Eredeti:
Point Break [USA, 1991]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 2.0, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1, francouzský Dolby Digital 2.0, italský Dolby Digital 2.0, Német Német Dolby Digital 2.0, Lengyel Lengyel Dolby Digital 5.1, španělský (Kastilie) Dolby Digital 5.1, Spanyol (Latin-Amerika) Dolby Digital 2.0
Feliratok:
Cseh Cseh, anglický komentář, Kínai, Francia, Héber, Holland, Koreai, niemiecki niemiecki a siketek számára, Lengyel Lengyel, Portugál (Brazílie), Spanyol (Kasztília), Spanyol (Latin-Amerika)
Hosszúság:
122 percek
Videó:
16:9 2.35:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
76%
EAN:
8595165331004
Készleten
Egyéb változatok:
další varianty Holtpont - DVD

Holtpont - DVD

4,09 €

Johnny Utah (Reeves), az FBI éles eszű fickója titokban beépül a bolondos kaliforniai szörfösök közé, hogy felkutassa az "exelnököket" - egy fegyveres bankrabló bandát... Egyenrangú ellenfele Bodhi (Swayze), egy kiváló búvár és szörfös, akinek a drogja az adrenalin, és akinek öröme, hogy halálos kockázatot vállal.

Utah az igazságot keresi, Bodhi a végső hullámot és a lehető legnagyobb kockázatot. Kettejük rivalizálása annyira elragadja őket, hogy az épelméjűségüket, a büszkeségüket és az életüket is kockára teszik. A halálos hullámvasút végén katasztrófa vár rájuk.


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00