DOPRAVA V ČASE PŘEDVÁNOČNÍM (DO 22. PROSINCE) - Dorazí nebo nedorazí? Těžký kvíz, který při nákupu na e-shopech řešíte každé Vánoce - ačkoliv u nás ve Film-Game
stíháme expedovat dárky obvykle do druhého dne, zásilky mohou nabrat cestou zpoždění. Čím dřív objednáte, tím větší rezervu na doručení (a klidnější Vánoce) máte.

  • detail Angelika kolekce 1-5 - Blu-ray
  • detail Angelika kolekce 1-5 - Blu-ray
  • detail Angelika kolekce 1-5 - Blu-ray
  • detail Angelika kolekce 1-5 - Blu-ray
  • detail Angelika kolekce 1-5 - Blu-ray
  • detail Angelika kolekce 1-5 - Blu-ray

Angélique Collection 1-5

Your price inc.VAT 21%:
33,02 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 24 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Angelika kolekce 1-5
Eredeti:
Angélique Collection 1-5 [Francie, 2013]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh DTS-HD Master Audio 5.1, francouzský DTS-HD Master Audio 5.1
Feliratok:
Származási ország:
FRA
Hosszúság:
500 percek
Videó:
1080i High Definition, 16:9 2.35:1, BD25
Igazgatók:
EAN:
8595165346053
Exclusivity FG
Speciality
Promotion
Készleten

ANGELICA, AZ ANGYALOK MÁRKINŐJE (1964)

Az Angelicáról szóló filmsorozat első darabja, amely az 1960-as évek óta világszerte ismert. Angelica de Sancé de Monteloup akarata ellenére férjhez megy a nagyhatalmú Joffrey de Peyrachoz, akiről azt mondják, hogy varázsló. A kolostorból érkező fiatal lány kezdetben csak félelmet és utálatot érez titokzatos férje iránt. Lépésről lépésre azonban felfedezi de Peyrac gróf, tudós, filozófus és trubadúr igazi személyiségét, és beleszeret. Egy nap az ifjú francia király, XIV. Lajos ellátogat M. de Peyrac toulouse-i kastélyába. A király által "állam az államban"-nak nevezett luxus, ráadásul egy bájos feleséggel, felkelti a király féltékenységét, és Peyrac de Morens d'Irristru grófot el kell távolítani!A CSODÁLATOS ANGELICA (1965)

Miután de Peyrac grófot a király parancsára boszorkányságért letartóztatják és 1661 januárjának utolsó napján a Place de Gréve téren elégetik, a fiatal özvegy Angelica a többi megvetett között találja meg a helyét, vagyis a párizsi Csodák Udvarában, ahol rablóbandák és koldusok laknak. Itt találkozik gyermekkori barátjával, Nicolas-val, aki a párizsi rablók vezetője lett. Nicolas azonban a koldusok egyik verekedése során meghal. Angelica, akinek fiai megtalálják, új életet kezd kocsmárosként a Kakukkban, majd később saját vállalkozásában, a "Vörös Maszk"-ban. Ez idő alatt éli meg kapcsolatát az üldözött pamfletíróval, Claude Le Petit-tel - a francia történelem valóságos alakjával (1638 - 1662) -, akit a költő piszok becenevén is emlegetnek. Kivégzése után csokoládéval kereskedik, összebarátkozik Ninon de Lenclos-szal (1620-1705), és meggondoltan feleségül megy távoli unokatestvéréhez, Philippe du Plessis de Belliere-hez...ANGELICA ÉS A KIRÁLY (1966)

Szeretett férje, Peyrac kivégzése után Angelique (Michéle Mercier) egy ideig a párizsi alsóbb osztályban élt gyermekkori barátjával, Nicolas-val együtt. A férfi halála és számos kaland után végül úgy döntött, hogy hozzámegy unokatestvéréhez, Philippe de Plessis-Bellieres-hez. Új férje váratlanul meghal a csatatéren, és Angelikát a király visszahívja az udvarba, hogy egy igényes diplomáciai feladatot lásson el. Meg kell győznie Batchary-Bey perzsa nagykövetet, hogy írjon alá együttműködési szerződést Franciaországgal. Beyt azonban annyira elbűvöli a lány szépsége, hogy a palotájában tartja fogva. A fogságból a magyar Rákóczi gróf menti ki, de a szerződés veszélybe kerül, és a király dühös. Angelikát letartóztatják, de még a király sem tud ellenállni a szépségének. Amikor azonban látja, hogy nem fogja elnyerni a lány szeretetét, mert Peyrac halálának árnyéka áll közöttük, elárulja Angelicának, hogy nem ő halt meg a máglyán. A gyönyörű márkinő élete új értelmet nyer, és elindul, hogy megtalálja elveszett férjét...A SZELÍDÍTHETETLEN ANGYALKA (1967)

Angelica elhagyja az udvart és Franciaországot, hogy megkeresse férjét, Peyrac grófot. A Földközi-tengeren felszáll egy királyi gályára, amelynek parancsnoka az udvar kedvence, Vivonne herceg, a király kedvencének, Mme de Montespannak a testvére. Miután a gályát kalózok támadják meg, Angelique elhagyja a fedélzetét. Természetesen nem tudván, hogy a kalózhajó parancsnoka - a Rescator - Joffrey de Peyrac, akit keres... A vízbefúlástól csak d'Escrainville márki kalózhajója menti meg, egy részeges és nőgyűlölő fattyú, aki csak azért fékezi meg a vágyát, hogy megölje Angelicát, hogy aztán haszonnal eladhassa a kandiai (krétai) rabszolgapiacon. Itt a gyönyörű márkinőt eladják egy ismeretlen férfinak, akiben Angelica felismeri de Peyrac grófot. Boldogsága azonban nem tart sokáig, és hamarosan elrabolja őt d'Escrainville márki, aki megpróbálja újra és jövedelmezőbben eladni...ANGELIQUE ÉS A SZULTÁN (1968)

Angelicát elrabolja d'Escrainville kalóz, aki eladja egy rabszolgakereskedőnek a marokkói szultán háremébe. Így találkozik Peyrac grófnő Oszmán Ferrajival, egy bölcs eunuchkal, aki azt tervezi, hogy Mulay Ismail szultán harmadik feleségévé, és így Marokkó uralkodójává teszi. Joffrey de Peyrac a gályarabok egyikének adja ki magát, hogy eljusson a marokkói Meknesbe, ahol befolyásos barátaihoz csatlakozik, és megpróbálja megmenteni feleségét. Közben Angelica ellenáll Osman Ferraji és a nagyhatalmú szultán követeléseinek. Ez a kitartás elnyeri Colin Paturel szimpátiáját, aki tizenöt éve Meknes rabszolgakirálya. Amikor több rabszolga megpróbál megszökni, Angelicát befogadják...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00