• detail Az elnök különgépe - Blu-ray

Az elnök különgépe - Blu-ray

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Air Force One
Eredeti:
Air Force One [USA, 1997]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 2.0, Angol Angol Dolby Digital 5.1, Lengyel Lengyel Dolby Digital 2.0, Orosz Orosz Dolby Digital 5.1
Hosszúság:
124 percek
Videó:
16:9 2.35:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
EAN:
8595165331974
Promotion
HU Titulky
Készleten

Egy briliáns akció keretében egy különleges amerikai-orosz csapásmérő egység elfogta a kazah diktátort, Radeket, aki a világbékét fenyegette, és kegyetlenül terrorizálta saját lakosságát. A kommandósok sikere James Marshall amerikai elnököt arra ösztönözte, hogy moszkvai látogatása során harcias beszédet tartson: "Nem tűrjük tovább az alapvető emberi jogok megsértését és meggyalázását. Nem fogunk többé félni. A terroristák most már féljenek!" De a terroristák, legalábbis a fanatikusok, úgy tűnik, nem tudják, mit jelent a félelem szó. Korcsunov, az afganisztáni veterán és a régi totalitárius rend meggyőződéses híve, ezért könnyedén ördögi megtorlást követett el Radek letartóztatásáért. orosz televíziós stábnak álcázva egy maroknyi gengsztere beszivárgott az elnök repülőgépére, az Air Force One-ra.



Az elnök egyik biztonsági ügynökének árulásának köszönhetően Korshun osztaga egy heves tűzharc és egy sikertelen kényszerleszállás után elfoglalta a Boeinget, annak legénységét és utasait. Kivéve magát az elnököt. Úgy tűnik, hogy egy mentőkabinban menekült ki a repülőgépből. Engedjék el Radek tábornokot! Ez volt Krshunov megalkuvás nélküli követelése. Bennet alelnök kétségbe volt esve. Nyilvánvaló okokból nem engedhetett a terroristák akaratának, de nem akarta kockáztatni az elnök feleségének és lányának, valamint legközelebbi munkatársainak életét sem. És akkor a katonák végül felfedezték a mentőkapszulát. Mindenki meglepetésére üres volt, és a válságstáb feltett magának egy létfontosságú kérdést. Hol van az elnök? Hol lehet? A vietnami háború veteránja és az Egyesült Államok elnöke, James Marshall nem hagyhatta volna magára a családját és nem menekülhetett volna gyáván a közvetlen veszély elől! Még mindig a gépen van, az alsó fedélzeten kutat megfelelő fegyver után, és mint kevés politikus, ő is kitart szavai mellett: "Most a terroristáké legyen a félelem!".


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00