• detail Disney Junior Meglepetés Party - DVD

Disney Junior Meglepetés Party - DVD

Your price:
6,16 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Nyelv:
CZ dabing
Hang:
2.0 čeština, angličtina
Feliratok:
Videó:
16:9
EAN:
8595165330021
Promotion
Készleten

Mickey egér játszótere - A Barátság-csapat



Nyoma vész a Barátság Napi bulira előkészített vicces, színes kartonsüvegeknek, így aztán Daisy titkos ügynök és Minnie nyomozó a tolvaj után erednek. Minnie rendkívüli megfigyelő képességére és nagyítójára hagyatkozva árulkodó nyomok után kutat, Daisy pedig beveti az összes elektromos mütyürkét, ami nélkül igazi titkos ügynök ki sem teszi a lábát hazulról. A páros végül fényt derít a rejtélyre. Rájönnek, hogy a süvegeket Pete vitte el, mert barátainak akart meglepetés bulit szervezni. Ismét bebizonyosodik, hogy ennél a baráti csapatnál nincs jobb a világon!



Manny mester – Boldog születésnapot, Lopart bácsi!



Lopart bácsi már-már belenyugszik, hogy mindenki szépen elfeledkezett a születésnapjáról, amikor édesanyja, Manny és az összes szomszédja meglepi őt egy hatalmas bulival.



Dzsungelélet – Röfi meglepetése



Röfi születésnapja alkalmából mindenki meglepetés bulit terez a malacnak. Eli feladata a dekoráció és a legfontosabb kellék, a szülinapi torta szállítása. Nagyon igyekszik, hogy minden – főleg a torta – épségben megérkezzen, ám út közben számos akadály nehezíti a dolgát. Az egyik legnehezebb az, hogy Röfi előtt titokban maradjon a készülő meglepetés!



Oso különleges ügynök – Három kerék nem elég



Oso különleges ügynök megbízatása: segítsen Paulie-nak megszerelni az autóját, hogy ő leszállíthassa a bulihoz szükséges eszközöket. Miközben Paulie épp egy vagonnyi zajos herkentyűt és egy rakás konfettit készül Julia meglepetés bulijába szállítani, ráhajt egy bukkanóra, és a furgonjának kiesik a kereke. Oso különleges ügynök éppen az űrben ügyködik egy űriási kiképzésen, ám ha a barátja bajba kerül, már repül is, hogy segítsen. Oso és Paulie gördülékenyen megoldják a kerékproblémát, időben minden e helyére kerül, így aztán mire Julia betoppan, összes barátja boldogan kiálthatja: Meglepetééés!!


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00