• detail Creed: Apollo fia - 4K Ultra HD Blu-ray + Blu-ray (2BD)

Creed

Your price:
20,62 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 15 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Creed
Eredeti:
Creed [USA, 2016]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 5.1, Angol Angol ADS DD 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 7.1, Francia (Kanada) Dolby Digital 5.1, francouzský (Paříž) Dolby Digital 5.1, italský Dolby Digital 5.1, japonský Dolby Digital 5.1, Német Német Dolby Digital 5.1, Lengyel Lengyel komentář Dolby Digital 5.1, Portugál (Brazílie) Dolby Digital 5.1, španělský (Kastilie) Dolby Digital 5.1, Spanyol (Latin-Amerika) Dolby Digital 5.1
Feliratok:
Cseh Cseh, Angol Angol a siketek számára, Arabic, Kínai komplexní, dánské, Finn, Francia (Paříž), Holland, Olasz a siketek számára, japonské, Kantoni, Koreai, niemiecki niemiecki a siketek számára, Norvég, Lengyel Lengyel, Portugál (Brazílie), Portugál (Evropa), Spanyol (Kasztília), Spanyol (Latin-Amerika), Svéd
Hosszúság:
133 percek
Videó:
16:9 2.40:1 2160 HDR
Carrier (platform):
4K ULTRA HD Blu-ray + Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
75%
EAN:
8595165358568
Promotion
Készleten

Adonis Johnson soha nem ismerte híres édesapját, a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creedet, aki még a születése előtt meghalt. Mégsem tagadhatja le származását, és a vérében van a boksz, ezért még mindig vonzza Philadelphia, a város, ahol a legendás Apollo Creed vs. Rocky Balboa mérkőzés zajlott.



Adonis felkeresi Rockyt, és megkéri, hogy legyen az edzője. Rocky kezdetben visszautasítja, mivel a ring már a múlté, de fokozatosan felfedezi Adonisban apja, Apolló erejét és elszántságát, aki egykori riválisa és közeli barátja volt.



Így végül beleegyezik, hogy felvegye a harcot a fiatal bokszolóval, annak ellenére, hogy ő maga egy sokkal veszélyesebb ellenféllel küzd. Rocky irányítása alatt Adonis jó úton halad, hogy megnyerje saját bajnoki címét, de vajon a tehetsége mellett megvan-e benne egy igazi harcos szíve is?


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00