• detail Bourneova kolekce 1-5 Limitovaná edice Blu-ray + DVD bonus
  • detail Bourneova kolekce 1-5 Limitovaná edice Blu-ray + DVD bonus
  • detail Bourneova kolekce 1-5 Limitovaná edice Blu-ray + DVD bonus
  • detail Bourneova kolekce 1-5 Limitovaná edice Blu-ray + DVD bonus
  • detail Bourneova kolekce 1-5 Limitovaná edice Blu-ray + DVD bonus
  • detail Bourneova kolekce 1-5 Limitovaná edice Blu-ray + DVD bonus
  • detail Bourneova kolekce 1-5 Limitovaná edice Blu-ray + DVD bonus

Bourneova kolekce 1-5 Limitovaná edice Blu-ray + DVD bonus

Your price inc.VAT 21%:
39,18 €
Běžná cena:
58,78 €
Ušetříte až:
19,60 € (-33%)
By purchasing this product you get 27 points for the next purchase.
Availability:
Raktáron

Quantity:
Watchdog

Czech title:
Bourneova kolekce 5 filmů
Title:
Bourne Collection 5 Movies [USA, 2016]
Language:
CZ dabing, CZ titulky
Audio:
český český 5.1, anglický anglický 5.1, portugalský 5.1, polish polish 5.1 VO, hungarian hungarian 5.1, ruský ruský 5.1, thajský 5.1, španělský 5.1
Subtitles:
české české, anglické anglické, maďarské maďarské, polské polské, rumunské rumunské, thajské
Country of origin:
USA
Lenght:
699 minut
Video:
16:9 2.40:1
EAN:
5053083078317
Exclusivity FG
Speciality
Promotion
In stock
Sleva-33%


MÚLT NÉLKÜLI ÜGYNÖK (2002)

Egy viharos éjszakán egy olasz halászhajó kiemel a tengerből egy férfit, aki inkább halott, mint élő. A hátában golyók vannak, a bőre alatt pedig egy svájci bankszámlaszámot tartalmazó címke. Ez minden. Amikor végre magához tér, semmit sem tud elmondani magáról a megmentőinek. Teljes emlékezetkiesésben szenved. Fokozatosan felfedezi, hogy elsajátította a harcművészetet, több nyelven beszél, és bármilyen fegyverrel bánik. Ez egy nagyon veszélyes múltat jelez. De nem emlékszik, ki akarta megölni, és miért. Egy zürichi széfben, ahová a hajó leszállása után megy, számos úti okmányt, elképesztő mennyiségű készpénzt, egy automata pisztolyt és egy Jason Bourne nevet talál, párizsi címmel. Bár még semmit sem tud magáról, hamarosan rájön, hogy az őt ismerő emberek az életére törnek. Ezért felajánl Marie-nak, az első lánynak, akivel találkozik, 10 000 dollárt egy párizsi útért. Csak itt, Marie segítségével, akinek az életét a feje tetejére állította, kezdi összerakni múltja mozaikjának első darabjait...A BOURNE-MÍTOSZ (2004)

Két évvel ezelőtt azt hitte, hogy megmenekült a múltjától. Most a múlt ismét utoléri... Bourne és Marie továbbra is névtelenül élnek. Bourne-t rémálmok és emlékek kísértik. Marie-t városról városra hurcolja. Mindig igyekszik legalább egy lépéssel a veszély előtt járni, amelyet minden pillantásban és minden telefonos "hibában" megérez, a veszélyt, amelyre minden másodpercben számít. De a fenyegetés folyton visszaviszi őt abba a világba, ahonnan menekülni akart. Amikor egy titkos ügynök bukkan fel a békés faluban, amely az ideiglenes otthonuk, Bourne és Marie sietve elhagyja a helyet. Új globális macska-egér játék veszi kezdetét, és Jason Bourne-nak vissza kell térnie a múltjába, noha a titkos "Treadstone hadművelet", amely a profi gyilkosokat létrehozta, már véget ért. Évekkel ezelőtt Bourne-nak azt mondták, hogy nem léphet kapcsolatba senkivel. A múlt kijelentette önmagát. Magára kellett volna hagyniuk...A BOURNE-I ULTIMÁTUM (2007)

Úgy bukkant fel a Földközi-tenger hullámaiból, hogy fogalma sem volt arról, ki ő. Ekkor született meg a Múlt nélküli ügynök. Fokozatosan kezdte összerakni élete mozaikdarabkáit, mígnem rájött, hogy a múltja sötét helyek sorát rejti, amelyeket újra fel kell keresnie, ha bármit is meg akar tudni magáról. Így született meg a Bourne-mítosz. Most Jason Bourne (Matt Damon), az elit titkosügynök a küszöbön áll, hogy megoldja saját élete rejtélyét, és kiadja a Bourne-ultimátumot. Az önfelfedezés fáradságos útját gyakorlatilag a kezdetektől fogva megnehezítette, hogy egy sor bérgyilkos dolgozott a megbízásából korábbi munkaadói által. Az ellenkezőjét akarják annak, amit Bourne akar. Vagyis, hogy mindenre emlékezzünk. Ahogy egyre közelebb kerülnek az igazság kiderítéséhez, idegességük és a felbérelt bérgyilkosok tevékenysége egyre fokozódik. Jason Bourne ügynök Moszkván, Párizson, Londonon és a marokkói Tanger kikötőjén keresztül New Yorkba menekül előlük, ahol megpróbálja végre utolérni saját múltját, hogy elkezdhessen a jövőbe tekinteni. Nem lesz könnyű dolga, mert az alvilág mesterlövészein kívül talán Amerika összes fegyveres ereje is a nyomában van...BOURNE LEGÁCIÓJA (2012) A Bourne-ultimátumban Jason Bourne ügynök egy titkos és ellentmondásos kormányzati programot számol fel, alkotóival együtt. De ez csak a jéghegy csúcsa volt, amely alatt egy sokkal kifinomultabb titkos műveleti rendszer húzódott meg, amelynek vezetője Byer volt. A hidegvérű profit nem hagyják hidegen a Jason Bourne körüli események, ezért úgy dönt, hogy biztonságosan eltemet egy ilyen programot, mielőtt az is a feje fölé kerekedik. Szerencsétlenségére azonban Aaron Cross az, aki túléli az egyébként aprólékos takarítási műveletet, akárcsak a tudós Martha Shearing, aki a tudományos részért felelt. Ráadásul ők ketten összefognak, és ez halálos fenyegetést jelent Byer számára, sokkal nagyobbat, mint amit Bourne jelent. Cross is eléggé rakoncátlan anyagból van, és Jason-nel szemben megvan az az előnye, hogy mindenre emlékszik...

JASON BOURNE (2017) (Matt Damon) nagyjából összerakta összetört élete mozaikdarabkáit. Megbüntette annak a speciális programnak a legtöbb alkotóját, amely gyilkológéppé tette őt. Szeretné maga mögött hagyni a múltat, és továbblépni az illegális bokszmeccsek egyszerű jelenével.

Ebből a komfortzónából egy volt kollégája, Nicky (Julia Stiles), a szélhámos ügynök rángatja ki, aki emlékezteti, hogy nem kapott választ a legégetőbb kérdéseire. Aztán, amikor egy bérgyilkos majdnem elkapja, újra felveszi a harcot az Ügynökséggel, amelyet most a kemény Robert Dewey (Tommy Lee Jones) igazgató és egy veszélyesen okos elemző (Alicia Vikander) képvisel.


heureka-shoproku

o-nas
0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs
Favourite