• detail A nyughatatlan - Blu-ray

A nyughatatlan - Blu-ray

Your price:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Walk the Line (prodloužená verze)
Eredeti:
Walk the Line [Německo, USA, 2005]
Nyelv:
CZ feliratok
Hang:
Angol Angol DTS-HD High Resolution 5.1, italský DTS 5.1, španělský (Kastilie) DTS 5.1
Feliratok:
Cseh Cseh, Angol Angol, Arabic, Bolgár Bolgár, estonské, Héber, Horvát Horvát, Izlandi, Olasz, litevské, lotyšské, magyar magyar, Lengyel Lengyel, Portugál, Román Román, Görög Görög, Szlovén, Spanyol, Török Török
Hosszúság:
153 percek
Videó:
16:9 2.40:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
84%
EAN:
8595165381146
HU Titulky
Készleten

1955-ben egy robosztus, sudár gitáros, aki J.R. Cashnek nevezte magát, besétált az akkor még ismeretlen Sun Stúdióba Memphisben. Ez a pillanat később kitörölhetetlen hatással volt az amerikai kultúra fejlődésére. Meglepő akkordokat és egy olyan mély és sötét hangot használva, mint az éjszaka, Cash nagy intenzitással hozta a világra a bánat és a fájdalom dalait, amelyek merészek, tele voltak valódi élettel, és különböztek mindattól, amit a közönségnek addig lehetősége volt hallani. Ez a nap jelentette Johnny Cash hosszú karrierjének nyitó szakaszának kezdetét.

Amellett, hogy úttörő és eredeti hangzással rukkolt elő, amely később rock, country, punk, folk és rap sztárokat inspirált, egy drámai személyes átalakulás útjára is lépett. Élete legdrámaibb szakaszában - amikor szembenézett a démonaival, küzdött a szerelemért, amely segített neki felemelkedni a mélypontról, és megtanult egyensúlyozni a pusztulás és a megváltás közötti vékony határon - önpusztító popsztárból az ikonikus "Fekete ruhás emberré" változott.


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00