• detail Tombstone - A halott város - Blu-ray

Tombstone

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Tombstone
Eredeti:
Tombstone [USA, 1993]
Nyelv:
CZ feliratok
Hang:
Angol Angol 5.1, Német Német 5.1, Lengyel Lengyel 5.1 VO, magyar magyar 2.0, turecký turecký 2.0
Feliratok:
Cseh Cseh, Szlovák Szlovák, Angol Angol, Lengyel Lengyel, niemiecki niemiecki, Svéd, Norvég, dánské, Finn, Izlandi, Portugál, magyar magyar, Görög Görög, Bolgár Bolgár, Román Román, Török Török, Arabic, Szerb, Horvát Horvát, Szlovén
Hosszúság:
130 percek
Videó:
16:9 2.39:1
Igazgatók:
Čsfd rating:
73%
EAN:
8595165319842
Promotion
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Minden városnak megvan a maga története, de Tombstone legendává vált. Wyatt Earp bíró az arizonai Tombstone városába érkezik, a vadnyugat legnagyobb desperádóinak menedékhelyére, hogy új életet kezdjen két testvérével és azok családjával. Earp nem akar beleszólni a város ügyeibe, de a körülmények miatt belekeveredik egy véres lövöldözésbe a törvényen kívüliekkel az OK Corralnál. Amikor egyik testvére meghal a harcban, Earp leteszi a seriffi esküt, és elhatározza, hogy egyszer s mindenkorra megtisztítja a várost.

Sok bűnözőt sikerül elintéznie, de a vezetőjük, a környék leggyorsabb fegyverforgatója, Johnny Ringo még mindig szabadon van. Earp tudja, hogy lövészetben soha nem fogja legyőzni Ringót, de ennek ellenére habozás nélkül beleegyezik a párbajra való kihívásba. Earp élete és Tombstone városának sorsa eldőlni látszik. Az események előre eltervezett menete azonban kissé más irányt vesz, amikor Earp barátja, a szerencsejátékos Doc Holliday belép a döntő párbajba.



 


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00