• detail Jetikölyök - DVD
  • detail Jetikölyök - DVD
  • detail Jetikölyök - DVD
  • detail Jetikölyök - DVD
  • detail Jetikölyök - DVD
  • detail Jetikölyök - DVD

Jetikölyök - DVD
Tato položka již není dostupná!

A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Watchdog
Cseh cím:
Sněžný kluk
Eredeti:
Abominable [USA, 2019]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
97 percek
Videó:
16:9 1.85:1
Carrier (platform):
Blu-ray
Čsfd rating:
75%

A Yi egzotikus nevű lány tipikus tinédzser, aki nehezen illeszkedik be, mert vagy nem érti, vagy borzasztóan idegesítő a körülötte lévők számára. A háza tetején lévő bunkerben talál vigaszt, ahol legalább nyugodtan nézhet a világra. Egy nap azonban egy hatalmas fehér szőrgombócot fedez fel a menedékében, amelyből egy fiatal yetti, Hófiú kikel, akit Yi Everestnek kezd hívni.





Ez nem véletlen, hiszen a világ legmagasabb hegye ad otthont ezeknek a mitikus himalájai szörnyeknek, és az ifjú yetti semmi mást nem akar, mint visszatérni oda. De vajon hogyan tudna ez a mítoszokkal teli lény több száz mérföldet utazni úgy, hogy ne vegyék észre? A diszkréció fontos, nem utolsósorban azért, mert a mocskosan gazdag kuriózumgyűjtő Burnish vadászik rá, aki egyszer már elkapta, mielőtt hagyta volna, hogy hozzá nem értő emberei megszökjenek.





Yi és két barátja az, aki segítő kezet nyújt Everestnek. Bátor döntésük jutalmául, hogy hazakísérik a hófiút, egy izgalmas, kalandokkal és csodákkal teli utazásra indulnak, amely a Föld legmagasabb helyére vezet...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00