• detail Halálos iramban - Tokiói hajsza - Blu-ray

Halálos iramban - Tokiói hajsza - Blu-ray

Your price:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
Eredeti:
Fast and the Furious: The Tokyo Drift [USA, 2006]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1, Portugál 5.1, magyar magyar 5.1, španělský 5.1, Lengyel Lengyel 5.1 VO, Orosz Orosz 5.1, Tajski Tajski 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
104 percek
Videó:
16:9 2.35:1
Igazgatók:
EAN:
8595165371659
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Az abszolút kívülálló Sean Boswell az illegális autóversenyzésben látja az egyetlen módot arra, hogy elmeneküljön a konvenciókkal és értelmetlen tiltásokkal tarkított világ kemény valósága elől. Ezzel azonban több hivatalos hatósággal is szembekerül, akik egy igen kellemetlen baleset után börtönbe akarják küldeni. Hogy elkerülje ezt a kellemetlenséget, Sean Tokióba megy egy rokonához.

De itt még rosszabbul érzi magát, mert a legnagyobb hobbiját veszik el tőle. De aztán belép a drifterek világába, a drifterek egy különleges autós sportágának hívei közé, amelyet az égő gumik füstje jellemez, és a hangulat és a problémák visszatérnek. Sajnos többszörösét, mint amennyit otthon kapott. Túl magas az ára annak, hogy kikapjon Tokió driftbajnokától, aki a japán jakuza maffiához is kötődik. És ezt még az is aláhúzza, hogy Sean belezúgott a barátnőjébe. Tokió utcáin hamarosan nagyon meleg lesz.



 


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00