• detail Pán Péter: Visszatérés Sohaországba - Blu-ray

Pán Péter: Visszatérés Sohaországba - Blu-ray

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Petr Pan: Návrat do Země Nezemě
Eredeti:
Peter Pan: Return To Neverland [USA / Kanada / Austrálie, 2002]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1, magyar magyar Dolby Digital 5.1, Lengyel Lengyel Dolby Digital 5.1, Román Román Dolby Digital 5.1, Görög Görög Dolby Digital 5.1, Orosz Orosz Dolby Digital 5.1
Hosszúság:
72 percek
Videó:
16:9 1.66:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
EAN:
8595165341768
Promotion
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Blu-ray Pán Péter: Visszatérés Sohaországba

Az animáció egyik legkedveltebb karaktere ismét visszatér a képernyőre. Wendy, a Pán Péter-történetek egykori kis hősnője felnőtt, és saját gyermekei vannak. Egyedül maradt velük, mert az apjuknak el kellett mennie harcolni a háborúba. Hogy enyhítse gyermekei félelmét, Wendy elmeséli nekik szeretett hősének, Pán Péternek a történetét, a fiúét, aki nem volt hajlandó felnőni. De a tizenkét éves, akaratos Jane-t nem érdeklik az "ilyen ostobaságok" De aztán valami furcsa dolog történik.

Hook kapitány felbukkan, és a lányt túszként használja fel, hogy elrabolja legnagyobb riválisát. Szerencsére Pán Péter, Csingiling Tündér és az elveszett fiúk a megmentésére sietnek. De nem kényszeríthetik arra, hogy elkezdjen hinni a fantázia varázslatában. Ha nem kezd el hinni, még repülni sem tanul meg, pedig csak így juthat haza az édesanyjához, és csak így mentheti meg a haldokló Csingiling Tündét is. De Pán Péter a maga nemében hős, és barátaival együtt legyőzheti Hookot. Jane pedig megtanulja, hogy ha hiszel a képzelet és a barátság erejében, bármi lehetséges.


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00