• detail Pearl Harbor - Égi háború - Blu-ray

Pearl Harbor

Your price:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Pearl Harbor
Eredeti:
Pearl Harbor [USA, 2001]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 5.1, Angol Angol Dolby Digital 5.1, magyar magyar Dolby Digital 5.1, Lengyel Lengyel Dolby Digital 5.1, Orosz Orosz Dolby Digital 5.1, turecký turecký Dolby Digital 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
183 percek
Videó:
16:9 2.35:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
70%
EAN:
8595165323382
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Danny és Rafe gyerekkoruk óta barátok, és mindketten beleszerettek a repülőkbe és a repülésbe. Nem váltak el útjaik felnőttként, amikor mindketten pilóták lettek az amerikai hadseregben. Európában már dúl a háború, de az amerikai katonák a békeidőt a bázisaikon töltik. Az idősebb Rafe mégis önként jelentkezik a brit RAF-hoz, és Európába megy harcolni. Röviddel távozása előtt találkozik egy Evelyn nevű ápolónővel. Evelyn és barátai eljönnek, hogy együtt lógjanak Rafe egységének katonáival. Rafe és Evelyn egy utolsó romantikus estét töltenek együtt. A végén Rafe bevallja Evelynnek, hogy háborúba megy. Dannyt és egységét, valamint egy csapat ápolót átszállítanak a hawaii Pearl Harborba, ahol Evelyn odaadóan várja Rafe minden egyes levelét.

Egy nap a legjobb barátja, Danny hozza meg Evelynnek a szomorú hírt. Rafe-et a tenger felett lelőtték és megölték. Bár a férfi ellenáll, szeretetteljes kötelék kezd kialakulni a két ember között, akiknek fáj a barátjuk elvesztése. Hamarosan Danny és Evelyn együtt töltik az éjszakát. Egy nap azonban Rafe megjelenik Evelyn gyengélkedőjének ajtajában, élve és egészségesen. A sérült pilótát francia halászok halászták ki a tengerből és mentették ki. Rafe azonnal felismeri, hogy Danny és Evelyn érzelmeket táplálnak egymás iránt. A reakciója durva és elutasító, és az üdvözlő parti verekedéssel végződik. A szerelmi háromszögbe azonban váratlanul történelmi események lépnek be.


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00