• detail Vasököl - Blu-ray
  • detail Vasököl - Blu-ray

Vasököl - Blu-ray

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Ocelová pěst
Eredeti:
Real Steel [USA, 2011]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 7.1, magyar magyar Dolby Digital 5.1, Lengyel Lengyel Dolby Digital 5.1
Hosszúság:
127 percek
Videó:
16:9 2.35:1
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
72%
EAN:
8595165336535
Promotion
HU Dabing
HU Titulky
Készleten
Egyéb változatok:
další varianty Vasököl - DVD

Vasököl - DVD

4,09 €

A közeljövőben játszódó Acélököl című akciófilmben Hugh Jackman Charlie Kentont alakítja, egy korábbi bokszolót, akinek szeretett sportágát átvették a hat láb magas acélrobotok, és a Charlie-hoz hasonló emberek már nem férnek bele. Mivel nincs kivel harcolnia, és nincs kilátás a jobb jövőre, kénytelen robotbunyók szervezőjeként megélhetést biztosítani. Úgy boldogul, hogy ócska és nyugdíjas robotokat rak össze, és egyik versenyről a másikra utazik, bárhová, ahol tud egy kis pénzt keresni.

Amikor már úgy tűnik, hogy a helyzet nem is lehetne ennél kétségbeesettebb és bonyolultabb, hirtelen akarata ellenére berobban az életébe fia, Max (Dakota Goyo), akivel már jó ideje nem tartja a kapcsolatot. Ők ketten összefognak, hogy egy új robotot építsenek és eddzenek, és bokszbajnokot csináljanak belőle. Miközben nevet szerez magának a robotbunyó brutális és könyörtelen világában, Charlie felfedezi, hogy minden esély ellenére van még egy utolsó esélye a bokszolói visszatérésre.



 


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00