• detail Általános iskola (Felújított változat) - Blu-ray
  • detail Általános iskola (Felújított változat) - Blu-ray

Általános iskola (Felújított változat) - Blu-ray

Your price:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Obecná škola
Eredeti:
Obecná škola [Československo, 1991]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh DTS-HD Master Audio 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
100 percek
Videó:
16:9 1.66:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
89%
EAN:
8595165360974
Készleten

Nem sokkal a háború után járunk, és a tízéves Eda Souček és barátja, Tonda is egy fiúosztályba jár egy Prága külvárosában lévő iskolába. A többi osztálytársukhoz hasonlóan Eda és Tonda is teljesen figyelmen kívül hagyja a lemondó Maxová tanárnő próbálkozásait, és jobban érdekli őket a bugyijának színe, mint a tananyag. Nem meglepő, hogy egy nap a tanárnő megőrül, és egy új tanár lép a helyére.



Igor Hnízdónak hívják, és nem hasonlít egyetlen tanárra sem, akit a fiúk valaha is ismertek. Katonai egyenruhát visel, az övén valódi pisztoly van, és azonnal szigorú rendet vezet be az osztályban, amely magában foglalja a nagyon élénk vesszőzést és a háborús élményekről szóló, magával ragadó történeteket, amelyeket a tanár a tananyaggal vegyít. Bár módszerei váratlanul hatásosak, hamarosan felhők kezdenek gyülekezni a tanár felett. Nemcsak hősies történeteiben nem hisznek neki, hanem a gyengébbik nem iránti gyengesége is kezd megmutatkozni.



A villamosvezető megkeseredett felesége, akit Hnízdo elhagy a kacér diákok, a Fábián ikrek miatt, feljelentést ír, a tanárt pedig erkölcsi vétség miatt büntetéssel fenyegeti. Bár Eda a többiekhez hasonlóan kiáll kedvenc tanára mellett, kezd rájönni, hogy az igazi hős számára valójában nem a hivalkodóan hősies tanár, hanem aprólékos apja, Fan Souček, a maga finom, hétköznapi, mégis valódi hősiességével...



 


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00