• detail Árral szemben - Blu-ray

Árral szemben - Blu-ray

Your price:
12,36 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 9 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Na dostřel
Eredeti:
Striking Distance [USA, 1993]
Import:
A leírások és menük nem cseh nyelven vannak
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh 5.1, Angol Angol Dolby TrueHD 5.1, Német Német Dolby TrueHD 5.1, italský Dolby TrueHD 5.1, magyar magyar 5.1, Lengyel Lengyel 5.1 VO, Orosz Orosz 5.1
Feliratok:
Csoport:
Hosszúság:
102 percek
Videó:
16:9 1.85:1
Igazgatók:
EAN:
4030521716810
Speciality
Promotion
Import
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Tom Hardynak zsaruvá kellett válnia. Ez családi hagyomány - az apja zsaru, a nagybátyja, az összes unokatestvére, egyszóval az egész Hardy család zsaru az ötödik térdéig. Rendőr és becsületes, ami sok buktatót rejt magában, különösen Tom számára. Egy nap Tom apját megölik egy sorozatgyilkos utáni hajtóvadászat során, és Tom soha nem tud megbékélni sem a nyomozás hivatalos verziójával, sem a leleplezett elkövetővel. Szerinte a gyilkos egy rendőr.

Makacskodásával csak árt magának, és miután egyik unokatestvére öngyilkosságot követ el, kilép a rendőrségtől. Elengedi, és néhány hónap múlva egy roncs, aki hajlamos az alkoholra. A folyami rendőrség tagjaként keresi kenyerét, akit egykori kollégái gyűlölete és ellenszenve ölel át. De aztán megérkezik az új társa, a sármos Joe, és Tomban új élet kezdődik. Ráadásul egy fiatal nők ellen elkövetett gyilkosságsorozatot készül megoldani, amely a múltjához kapcsolódik, és végre kiderül az igazság az apja halálával kapcsolatban.



 


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00