• detail Óz, a hatalmas - Blu-ray

Óz, a hatalmas - Blu-ray

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Mocný vládce Oz
Eredeti:
Oz: The Great and Powerful [USA, 2013]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 7.1, magyar magyar Dolby Digital 5.1, Lengyel Lengyel Dolby Digital 5.1 /ověřeno/
Hosszúság:
130 percek
Videó:
16:9 2.40:1
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
EAN:
8595165343991
Promotion
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Sam Raimi rendezésében a Walt Disney Pictures fantasy-kalandfilmje, Az Óz, a nagyhatalom főszereplője L. Frank Baum legkedveltebb karaktere, Óz, a nagy varázsló.

Amikor Oscar Diggs (James Franco), a megkérdőjelezhető erkölcsökkel rendelkező másodosztályú cirkuszi bűvész a poros Kansasból Óz, a vibráló országba jut, azt hiszi, megnyerte a lottót - a hírnév és a szerencse az övé -, egészen addig, amíg nem találkozik három boszorkánnyal: Theodorával (Mila Kunis), Evanorával (Rachel Weisz) és Glindával (Michelle Williams). Nem hiszik, hogy ő az a híres varázsló, akire mindenki számít.

Oscar akaratlanul is belekeveredik az Óz földjének és lakóinak nagy problémáiba, és ki kell találnia, ki a jó és ki a gonosz, mielőtt túl késő lenne. Varázslatos képességei, leleményessége - és még egy kis varázslat is - segítségével Oscar nemcsak híres és hatalmas Óz, a nagy varázslóvá válik, hanem jobb emberré is.



 


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00