• detail A vadnyugat fiai - Blu-ray

A vadnyugat fiai - Blu-ray

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Mladé pušky
Eredeti:
Young Guns [USA, 1988]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh DTS-HD Master Audio 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
102 percek
Videó:
16:9 1.78:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
70%
EAN:
8595165356830
Készleten

John Tanstall farmján a társadalom legaljáról származó fiatalemberek otthonra és munkára találtak. Tanstall neveli is őket, megtanítja őket írni és olvasni, és bizonyos szabályok betartására. Aki nem tartja be a szabályokat, annak vissza kell mennie az utcára.



Új "jövevény" érkezik a farmra, egy magabiztos fiatalember, Billy, a kölyök. A többiekkel ellentétben tud olvasni, de a viselkedése kissé különc. A seriff tájékoztatja Tanstallt, hogy a többi farmer, Dullen és Murphy azzal vádolja a fiait, hogy áruval megrakott szekereiket rabolják, ami az utóbbi időben megtörtént, de ő hevesen védi a fiait.



Bár Murphy személyesen fenyegeti őt, meg van győződve arról, hogy becsületes emberként ugyanolyan jogai vannak, mint a többieknek, akiknek tüske a szemükben. Elhatározza, hogy találkozik a kormányzóval, és leleplezi a valódi bűnösöket, de Murphy gyorsabb. Tanstall farmján rajtaüt, és a lövöldözés során Tanstallt megölik. Az emberei úgy döntenek, hogy bosszút állnak Tanstallon, és kisebb háború kezdődik Murphy csatlósai és Tanstall emberei között...



 


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00