• detail Limonádé Joe - Blu-ray
  • detail Limonádé Joe - Blu-ray
  • detail Limonádé Joe - Blu-ray
  • detail Limonádé Joe - Blu-ray
  • detail Limonádé Joe - Blu-ray
  • detail Limonádé Joe - Blu-ray
  • detail Limonádé Joe - Blu-ray

Limonádé Joe - Blu-ray

Your price:
12,36 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 9 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Limonádový Joe aneb Koňská opera
Eredeti:
Limonádový Joe aneb Koňská opera [Československo, 1964]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh DTS-HD Master Audio 2.0, Angol Angol DTS-HD Master Audio 2.0
Feliratok:
Cseh Cseh a siketek számára, Angol Angol
Hosszúság:
96 percek
Videó:
16:9 2.35:1
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
86%
EAN:
8595052250012
Készleten

Verekedés tör ki a Trigger Whiskey Saloonban, Stetson City kisvárosában, valahol a vadnyugaton. Doug Badman tulajdonos Tornado Lou, a "híres arizonai énekesnő" fellépésével nyugtatja meg a fegyvereseket, aki a szíve bajnokáról énekel egy dalt. Amikor Grimpo, a fegyverforgató éppen kedvenc "szuperbohócát" készül meginni, megjelenik a kocsmában Mr. Goodman és lánya, Winnifred, akik röpiratokkal és énekkel próbálják lebeszélni a fegyverforgatókat az alkoholtartalmú italok fogyasztásáról.



Az egyetlen válaszuk a sértegetés. Ekkor azonban megjelenik a kocsmában egy fehér öltönyös cowboy, és rendel egy pohár kólát. Ezután játékosan ráveszi Grimpet, hogy kérjen bocsánatot a bájos Winifredtől, és mielőtt elmegy, csak annyi a dolga, hogy elintézzen egy bankrabló bandát, és mély szerelmet ébresszen Winnifred és Tornado Lou szívében. Nemsokára a Trigger Whiskey Saloon a csőd szélén találja magát, miközben a pisztolyhősök köznyelvi szódát kortyolgatnak a környéken, ahol Goodman úr alkoholmentes bárt nyitott.



De megjelenik a színen Badman testvére, Horace, a Hogofogo néven ismert gazember. Visszarángatja a fegyverforgatókat a whiskyhez, és birtokba veszi Winnifredet. Lemonade Joe mindent lát a levegő tükörképén, az úgynevezett Fata Morganán keresztül, és megmenti a lányt. A férfi szerelmet vall neki, majd elindul, hogy megmentse apja vállalkozását a tönkretételtől. Játékosan elbánik a fegyverforgatókkal, de egy alattomos csapdába esik, amikor egy pohár kólába szeszt csempésznek. De akik gúnyosan nevetnek, azok elhamarkodottan nevetnek, mert még az olyan apróságok, mint egy dupla szívlövés, sem tudják megingatni a fehér hőst...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00