• detail Az erő krónikája - Blu-ray

Az erő krónikája - Blu-ray

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Kronika
Eredeti:
Chronicle [Velká Británie / USA, 2012]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1, italský 5.1, Orosz Orosz 5.1, magyar magyar 5.1, Lengyel Lengyel 5.1, turecký turecký 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
87 percek
Videó:
16:9 1.85:1
Igazgatók:
EAN:
8595165380507
Promotion
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Mire lennél képes, ha természetfeletti képességeket szereznél? A jóra használnád őket, és segítenéd a világot, vagy a gonosz oldalára állnál? Ezzel a dilemmával szembesül három középiskolás barát, akik hirtelen szerzett természetfeletti képességeikkel nem tudnak mit kezdeni. A karizmatikus és népszerű jóképű Steve, az osztálypszichológus Matt és a nem túl népszerű Andrew gimnáziumi barátok. Ezek a hétköznapi tizenhét évesek semmiben sem különböznek a többi tinédzsertől, egészen addig, amíg véletlenül nem találnak egy titokzatos anyagot az erdőben, és természetfeletti erőkre tesznek szert. Ezeknek az erőknek köszönhetően olyan dolgokra képesek, amikről korábban álmodni sem mertek.

Képességeiket azonban nem tudják bölcsen használni, és csak szórakozásra és időtöltésre használják őket, így emberfeletti képességeiket önmagukon és a körülöttük lévő embereken tesztelik. Természetfeletti képességeiknek lehetünk tanúi Andrew kamerájának köszönhetően, amely eredetileg részeges apja visszaéléseit hivatott rögzíteni. Az idő előrehaladtával azonban a főszereplők élete kezd kibogozódni, természetfeletti képességeik kezelhetetlenné válnak, és személyiségük sötétebb oldalai ébrednek fel. A csínytevéseik már nem szórakoztatóak, hanem inkább veszélyesek. És csak akkor kezdenek teljesen rájönni, hogy nem játszhatnak ilyen könnyen a hatalmukkal, amikor emberek életével kezdenek játszani.


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00