• detail Abszurd alak - Blu-ray

Abszurd alak - Blu-ray
Tato položka již není dostupná!

A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Iracionální muž
Eredeti:
Irrational Man [USA, 2015]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
96 percek
Videó:
16:9 2.40:1
Igazgatók:

Az elismert filozófiaprofesszor Abe Lucas (Joaquin Phoenix) már több mint egy éve érzelmileg mélyponton van. Nem tud írni, nem tud lélegezni, nem emlékszik az élet értelmére, nem tud élvezni semmit. Bármit is próbált eddig, az nem hozott neki elégedettséget. Az egyetlen megbízható barátja az alkohol.



Abe egy kisvárosba jön főiskolára tanítani. Hamarosan két nővel is kapcsolatba kerül. A magányos professzor, Rita (Parker Posey) azt várja, hogy a férfi megmentse boldogtalan házasságából. Legjobb tanítványa, Jill (Emma Stone) lesz a legközelebbi barátja. Jill egyenesen ellenállhatatlannak találja Abe megtépázott művészlelkét és egzotikus múltját.



A lányt lenyűgözi és vonzza a férfi lobbanékonysága. Amikor azonban Jill megpróbálja barátságukat romantikus kapcsolattá alakítani, Abe durván elutasítja. Az egyik ebédnél Abe és Jill hallja, hogy a szomszéd asztalnál idegenek furcsa beszélgetést folytatnak. Ez a pillanat megváltoztatja Abe-t, és elkezdi teljes mértékben élvezni az életet. A változással kapcsolatos döntése olyan események láncolatát indítja el, amelyek örökre hatással lesznek rá, Ritára és Jillre...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00