• detail Intim megvilágításban - Blu-ray

Intim megvilágításban - Blu-ray

Your price:
24,75 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 18 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Intimní osvětlení
Eredeti:
Intimní osvětlení [Československo, 1965]
Import:
A leírások és menük nem cseh nyelven vannak
Nyelv:
CZ dabing
Hang:
cseh cseh 2.0 Dual Mono LCPM
Feliratok:
Hosszúság:
74 percek
Videó:
4:3 1.37:1
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
81%
EAN:
5060114151284
Speciality
Import
Készleten

Az 1960-as évek úgynevezett új cseh hullámának egyik fontos filmje, amely bekerült minden idők tíz legjobb hazai filmje közé. Ivan Passer forgatókönyvíró és rendező debütáló nagyjátékfilmje egyben az egyetlen nagyjátékfilmje, amelyet az akkori Csehszlovákiában készített.



Ebben a sajátosan szomorú vígjátékban két osztálytárs - zenész - találkozik tíz évvel később egy kisvárosban: az egyik a regionális szimfonikus zenekar tagja, a másik a városi zeneiskola igazgatójává avanzsált, családi villát épít, és temetéseken játszik. A cseh átlagemberek története egy kisvárosban játszódik, ahol a helyi zeneiskola igazgatójának, Karel Bambasnak egykori osztálytársa, Karel Bambas szólistaként érkezik egy amatőr szimfonikus zenekar koncertjére.



Néhány óra leforgása alatt szembesül egymással a két konzervatóriumi diák sorsa, akik tíz év után találkoznak. Az egyiknek karrierje van és gyönyörű barátnője, a másik temetéseken játszik, házat épít, egresültet termeszt és gyerekeket nevel. Azt gondolnád, hogy ez semmiség, nem igaz? Mindazonáltal ez egy nagybetűs B-film, amely az egyetlen cseh filmje Ivan Passer-nek, aki később számos nagyszerű filmet készített külföldön...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00