• detail Harry Potter 1-8 Gyűjtemény - Blu-ray 8BD

Harry Potter 1-8 Gyűjtemény - Blu-ray 8BD

Your price:
55,74 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 39 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Videó:
Carrier (platform):
Blu-ray
Čsfd rating:
75%
EAN:
8595165391060
Készleten

Harry Potter és a bölcsek köve

A Bölcsek köve egész története az árva fiú, Harry Potter körül forog. Nem sokkal születése után mindkét szülője szokatlan körülmények között meghal, és Harry kénytelen Vernon bácsikájával és Petúnia nénivel felnőni, akik állandóan azt mondják neki, hogy az a hely, ahol él, nem az otthona. Még nagyobb meglepetés éri, amikor a tizenegyedik születésnapján levelet kap, amely az eddigi életében bekövetkezett változást hirdeti. Mostantól kezdve nem egy átlagos fiú, bár még mindig annak látszik, hanem a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákja. De még ez az új élet sem lesz sétagalopp, különösen, amikor Harry titokzatos múltja és annak sötét hőse, Lord Voldemort kezd felébredni...





Harry Potter és a titkok kamrája

Harry Potter az ünnepek után visszatér a Roxfortba, és megkezdi a második évét. Mindezt Dobby, a házimanó figyelmeztetése ellenére, aki szerint a varázslóiskolában a halál vár rá. Harry nem törődik a több kárt, mint hasznot okozó manó kiáltásaival, de aztán tényleg furcsa dolgok kezdenek történni, ismeretlen írás jelenik meg a falakon, és több diákot egy titokzatos jelenés támad meg. Mi köze van ehhez a Titkok Kamrájának? Megint Voldemort áll az összeesküvés mögött? Ki a Slytherin örököse? Harry régi barátaival, Ronnal és Hermionéval nekilát, hogy megoldja a rejtélyt.





Harry Potter és az azkabani fogoly

A tizenhárom éves Harry Potter vonakodva tölti következő vakációját ismét a Dursley családdal, ezúttal a gonosz Marge nénivel. A szigorú varázstilalom ellenére Harry óriási lufivá változtatja a lányt, és egy mentőbusszal elmenekül az éjszakai Leaky Cauldron kocsmába. Ott találkozik a mágiaügyi miniszterrel, Cornelius Popletallal, aki meglepő módon nem bünteti meg őt rossz cselekedeteiért. Ugyanis a veszélyes varázsló, Sirius Black, aki a legenda szerint Voldemort nagyurat hozta Harry szüleihez, és így felelős a halálukért, megszökött az azkabani börtönből. Most Voldemort is meg akarja ölni Harryt. És hogy a borzalmaknak ne legyen vége, a Roxfortban vannak a félelmetes azkabani őrök, az Agymenők. Az a feladatuk, hogy megvédjék Harryt és a többi diákot a fekete varázslótól. Az összecsapás Harry és a titokzatos fogoly, Sirius Black között elkerülhetetlennek tűnik. Harry Potternek minden bátorságra, varázslatra és támogatásra szüksége lesz ahhoz, hogy felfedje az igazságot és a titokzatos múlthoz fűződő kapcsolatokat.





Harry Potter és a Tűz serlege

A negyedik év a Roxfortban nem kevésbé izgalmas és vad, mint az előzőek. Mielőtt még elkezdődne, a megrögzött rajongó Harry részt vesz a kviddics-világbajnokságon Weasleyékkel, amelynek végén meglátja a gonosz jelét az égen. Ráadásul a gyönyörű Cho Chang belép Harry életébe, és ő először lesz szerelmes. A tanév végén a Roxfortban olyan versenyt rendeznek, amilyenre több száz éve nem volt példa, és amelyen a rivális boszorkány- és varázslóiskolák vesznek részt. De a csúcspontja váratlanul tragikus!



Harry Potter és a Főnix Rendje

Harry Potter visszatér a Roxfortba, hogy megkezdje ötödik évét a Boszorkány- és Varázslóképző Iskolában. Ott azonban rájön, hogy a varázslóközösség legtöbb tagja úgy véli, hogy a Voldemort nagyúrral való legutóbbi találkozása csak kitaláció, ami alapvetően aláássa Harry hitelességét. Még rosszabb, hogy a mágiaügyi miniszter, Cornelius Popletal ismét kinevezte a Sötét Művészetek Elleni Védelem új tanárát. A gyanakvó Umbridge professzor óráin azonban az ifjú varázslók semmi érdemlegeset nem tanulnak, így nincs meg a tudásuk ahhoz, hogy felvegyék a harcot a körülöttük közeledő sötét erőkkel. Hermione és Ron sürgetésére Harry úgy dönt, hogy saját kezébe veszi a dolgokat. Titokban találkozni kezd a diákok egy kis csoportjával, akik büszkén nevezik magukat Dumbledore seregének, és megtanítja őket, hogyan védekezzenek a fekete mágia ellen. Bár ő maga még csak tanuló, felkészíti a bátor ifjú varázslókat a hamarosan kitörő veszélyes csatára...





Harry Potter és a félvér herceg

Voldemort nagyúr visszatérése által felbátorodva a halálfalók pusztítást végeznek mind a mugli, mind a varázslóvilágban, és a Roxfort már régóta nem az a biztonságos hely, ami egykor volt. Harry sejti, hogy a veszély közvetlenül a Roxfortban van, de Dumbledore a gyorsan közelgő végső csatára való felkészülésre összpontosít. Szüksége van Harryre, hogy segítsen neki megtalálni egy fontos kulcsot, amely Voldemort védelmének felgöngyölítéséhez vezethet - de csak az egykori Roxfort-professzor, Horace Crylan ismeri a döntő fontosságú információt. Ennek tudatában Dumbledore meggyőzi régi kollégáját, hogy térjen vissza régi munkahelyére, magasabb fizetést, nagyobb irodát és a híres Harry Potter tanításának lehetőségét ígérve neki.Eközben egy egészen más ellenség támad a diákokra - a tinédzserhormonok. Harry és Ginny Weasley régi barátsága egyre mélyebb érzelmekké nő, de barátja, Dean Thomas útjában áll, nem beszélve a nagy testvéréről, Ronról. Egyedül Ronnak van elég saját romantikus összefonódása, ami miatt aggódnia kell - Lavender Brown nem kíméli az iránta érzett szerelmét, Hermione pedig féltékeny a magányban, de elhatározta, hogy semmi áron nem mutatja ki az érzéseit. És mindennek tetejébe a szerelmi bájitallal átitatott csokoládék rossz kezekbe kerülnek, és mindent teljesen megváltoztatnak.A romantika mindenütt virágzik, de az egyik diák kimarad ebből az egészből, mert más dolgok foglalkoztatják. Eltökélt szándéka, hogy kitűnjön a tömegből, és nyomot hagyjon, még ha sötét nyomot is. Lehet, hogy szerelem van a levegőben, de tragédia fenyeget, és még Roxfort sem lesz már a régi.





Harry Potter és a Halál ereklyéi - 1. rész

A Harry Potter és a Halál ereklyéi a Harry Potter-kalandok hetedik és egyben utolsó része, amely a várva várt esemény, és két játékfilmre oszlik majd. Az első rész azzal kezdődik, hogy Harry, Ron és Hermione veszélyes küldetésre indul, hogy megtalálják és elpusztítsák Voldemort halhatatlanságának titkát - a horcruxokat. Magukra kell hagyatkozniuk, jobban, mint valaha, mert a professzorok már nem segítenek nekik, és Dumbledore professzor védelme nélkül is maradnak. Ráadásul vannak közöttük sötét erők, amelyek megpróbálják megosztani őket. Eközben a varázslóvilág veszélyes hellyé válik a Sötét Nagyúr ellenségei számára. Elkezdődött a régóta várt háború a gonosszal: Voldemort halálfalói ellenőrzik a Mágiaügyi Minisztériumot és a Roxfortot, terrorizálnak és letartóztatnak mindenkit, aki szembeszáll velük. De a legértékesebb dolgot, amit Voldemort akar, még mindig keresik: Harry Potter. A Kiválasztottból üldözött lett. A halálfalók mindenhol Harry után kutatnak, hogy visszahozzák... élve, ahogy Voldemort elrendelte. Harry egyetlen reménye, hogy megtalálja a horcruxokat, mielőtt Voldemort rátalál. A horcruxok keresése közben egy régi, már-már elfeledett történetre bukkan: a Halál ereklyéinek legendájára. És ha a legenda igaz, Voldemort megkaphatja a határtalan hatalmat és erőt, amire vágyik.





Harry Potter és a Halál ereklyéi - 2. rész

Itt jön a Harry Potter-saga utolsó kalandja. Ebben az epikus fináléban a jó és a rossz közötti harc nyílt háborúvá fokozódik a varázslóvilágban. A tét soha nem volt nagyobb, mint most. Már senki sincs biztonságban. De Harry Potternek kell meghoznia a végső áldozatot, amikor közeledik a Voldemort nagyúrral vívott döntő csata. Minden itt ér véget...



 


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00