• detail Utódomra ütök - DVD

Utódomra ütök - DVD

Your price:
4,09 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 3 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Fotři jsou lotři
Eredeti:
Little Fockers [USA, 2010]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh 5.1, Angol Angol 5.1, Lengyel Lengyel 5.1, magyar magyar 5.1
Feliratok:
Cseh Cseh, Angol Angol, Szlovák Szlovák, Lengyel Lengyel, magyar magyar, Román Román, Bolgár Bolgár, Horvát Horvát, Szerb, Szlovén, Görög Görög, Portugál, Izlandi, estonské, litevské, lotyšské, Héber, Arabic, The Hindu
Csoport:
Hosszúság:
94 percek
Videó:
16:9 1.78:1
Carrier (platform):
DVD
Igazgatók:
EAN:
8595165328974
Promotion
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

Végre közelebb kerülnek egymáshoz? Legalábbis a gyerekek számára? Greg Jebal életében a legrosszabb dolog az apósa, Jack Byrnes. Ezt már megszokta, mióta együtt él a volt elit titkosszolgálati ügynök lányával. Az egymást kölcsönösen tűrő tolerancia kapcsolata túlélte a randizási fázist, az esküvői előkészületeket, még Greg és felesége, Pam szüleinek kölcsönös találkozását is. Jebalék komikus családi krónikájának harmadik részében azonban hamarosan bekövetkezik a Nagy Bumm. Greg végre a családi klán nem hivatalos feje akar lenni, aminek Jack érthető módon foggal-körömmel ellenáll. A kapuzárási pánik éppen bekopogtat a barmok ajtaján. Greg rájött, hogy nem az ápolói hivatás teszi őt sztárrá ötéves ikrei szemében, és nem keres annyi pénzt, amennyire a családi költségvetésnek szüksége lenne.

Ezért munka után egy gyógyszergyárban kezd feketemunkába, ami felébreszti a gyanakvó após radarját, különösen, amikor rájön, hogy Greg ottani főnöke több mint imádnivaló. Nem csak a hűtlenség gyanúja borzolja a kedélyeket egy gigantikus családi összejövetelen, amelyet a kis Jebalok ötödik születésnapi bulija alkalmából rendeznek. A partira meghívást kap Pam volt barátja, Kevin, Jack nagy kedvence, aki úgy dönt, hogy a Pam ujján lévő jegygyűrű ellenére újra felébreszti a régi szenvedélyeket. A fülledt hangulatban Greg végre elhatározza, hogy megmutatja az egész világnak, és különösen apósának, hogy ő a család igazi feje, ám az ehhez választott eszközök katasztrofálisan komikus helyzetek láncolatát hozzák létre, amelyek nem erősítik tekintélyét.

UTÓDOMRA ÜTÖK - TECHNIKAI ADATOK:

Zene: Stephen Trask

Forgatókönyv: John Hamburg, Larry Stuckey

Mozgókép: Remi Adefarasin

Produkció: Andrew Miano, Robert De Niro, Jay Roach, Jane Rosenthal

Bónuszok:




  • A kezdet, ahogy nem ismered - Az esküvői álom és a reggeli ébredés

  • A vég, ahogy nem ismered - A faház

  • Vágott jelenetek

  • Elbukott jelenetek

  • Film a filmről: Az apák gazemberek - A kulisszák mögött

  • A döntő küzdelem

  • Filmvágás



 





Egyes szövegek automatikusan le vannak fordítva


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00