• detail Dűne (2021) - Blu-ray
  • detail Dűne (2021) - Blu-ray

Dűne (2021) - Blu-ray

Your price:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Duna
Eredeti:
Dune [USA, 2021]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh Dolby Digital 5.1, Angol Angol Dolby Atmos-TrueHD, Angol Angol Dolby Digital 5.1, Francia (Kanada) Dolby Digital 5.1, hindský Dolby Digital 5.1, magyar magyar Dolby Digital 5.1, Lengyel Lengyel komentář Dolby Digital 5.1, Portugál (Brazílie) Dolby Digital 5.1, Spanyol (Latin-Amerika) Dolby Digital 5.1
Feliratok:
Cseh Cseh, Angol Angol a siketek számára, Bolgár Bolgár, Francia (Paříž), magyar magyar, Lengyel Lengyel, Portugál (Brazílie), Román Román, Spanyol (Latin-Amerika)
Hosszúság:
155 percek
Videó:
16:9 2.39:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Igazgatók:
Čsfd rating:
82%
EAN:
8595165377606
HU Dabing
HU Titulky
Készleten

A Frank Herbert ikonikus könyve alapján készült sci-fi film a Galaktikus Birodalmon belüli hatalmi harc történetét meséli el, amely az Arrakis bolygó ellenőrzéséért folyik, amely egy ritka fűszer - a melange - forrása, amely különleges pszichikai képességeket biztosít, és lehetővé teszi az űrutazást.



A Padisah császár az Atreides-ház hercegére bízza az Arrakis igazgatását, és ezzel együtt a rendkívüli anyag bonyolult bányászatát. Ám az egész anabázis egy összeesküvés része, amely elől csak a herceg fiának, Paulnak és anyjának sikerül elmenekülnie a sivatagba. Egyetlen reményük a bizalmatlan bennszülött fremenek, akik képesek tartósan túlélni a száraz pusztaságban. Lehet, hogy Paul Atreides lesz a megváltó, akire vártak?

Paul Atreidesnek, a kivételes tehetségű fiatalembernek, akinek olyan végzet jutott, amelynek jelentőségét még ő maga sem ismeri fel, az univerzum legveszélyesebb bolygójára kell utaznia, hogy biztosítsa családja és az emberiség jövőjét. A gonosz erői azonban nem akarják elveszíteni a létező legértékesebb erőforráshoz való hozzáférést. Csak az maradhat életben, aki képes legyőzni a félelmüket...

DŰNE - TECHNIKAI ADATOK:

Zene: Hans Zimmer

Forgatókönyv: Eric Roth, Denis Villeneuve, Jon Spaihts

Mozgókép: Greig Fraser

Produkció: Cale Boyter, Joseph M. Caracciolo Jr., Mary Parent, Denis Villeneuve

Bónuszok:




  • Több mint egy órányi bónusz funkció

  • A királyi házak bemutatása

  • A Dűne belsejében: Kiképzés

  • Az ősi jövő építése

  • A sivatagi féreg megteremtése

  • Jelmezek egy másik világból

  • A Dűne hangja



 







Video 2





Egyes szövegek automatikusan le vannak fordítva


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00