• detail Brooklyn - Blu-ray

Brooklyn

Your price:
8,22 €
A termék megvásárlásával a következőket kapja 6 pontok a következő vásárlásához.
Availability:
Raktáron
Mennyiség:
Watchdog
Cseh cím:
Brooklyn
Eredeti:
Brooklyn [Irsko / USA, 2015]
Nyelv:
CZ szinkronizálás, CZ feliratok
Hang:
cseh cseh 5.1, Angol Angol DTS-HD Master Audio 5.1
Feliratok:
Hosszúság:
111 percek
Videó:
16:9 1.78:1
Igazgatók:
Čsfd rating:
73%
EAN:
8596978913531
Promotion
Készleten
Egyéb változatok:
další varianty Brooklyn - DVD

Brooklyn - DVD

6,16 €

Amikor egy fiatal lány a semmi közepéről a világ egyik legnagyobb városába költözik, elég nagy sokk éri. És pontosan ez történik Eilisszel (Saoirse Ronan) az 1950-es években, akit idősebb nővére ösztönöz arra, hogy belevágjon egy ilyen kalandba, aki egy kicsit jobb jövőt szeretne neki, mint egy újabb írországi kitérő.



Eilis az óceánon át indul útnak az ír kisvárosból, Enniscorthyból a New York-i Brooklyn kerületbe. Ezzel egy ismeretlen útra indul, egy olyan környezetbe, amelynek kezdetben semmi köze hozzá, és egy olyan életbe, amelyet nem ő választott magának. Idegen világban találja magát, száműzöttnek érzi magát, és honvágya van szülőhelyén, Enniscorthyban, de miután megismerkedik egy jóképű olasz munkással, honvágya lassan elmúlik.



Eilis a nyüzsgő New Yorkba érkezik, hogy élvezze az életet. Ám ekkor olyan esemény történik, amely arra kényszeríti, hogy visszatérjen szülőföldjére, Írországba, ahol ismét belekeveredik korábbi életébe, és itt is találkozik egy új szerelemmel. Ezáltal a saját szíve két hangja közé kerül, és döntenie kell a világ között, ahonnan jött, és a világ között, ahol megvalósíthatja álmait...


heureka-shoproku

o-nas

Keresés: ""

0 pcs
Kosár: 0,00